reklama
Gosam
Fanka BB :)
Arya ja w drugiej ciąży to już w 6tc miałam widoczny brzuszek. Teraz jest 14 i sie pojawia więc jestem dobrej myśli. To będzie nasze trzecie dziecko, a chcemy jeszcze jedno [emoji16]
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Blondie
Haha nie strasz mnie jak przywale 40 kg to nie będę w stanie butów zasznurowacBlondie ja długo, długo nic a wczoraj też mi brzuszek wyszedł i rano nadal mam choć troszkę mniejszy. Boję się, że będę miała powtórkę z rozrywki i znowu 40 na plusie do porodu [emoji13]
Gosam
Oj kochana, to była wyższa szkoła jazdy. Nawet spodnie trudno mi było założyć. Dobrze, że lato było to w klapkach chodziłam. Buty musiałam wszystkie wywalić, bo niestety od ciężaru stopa była i jest do tej pory o rozmiar większa [emoji24]Haha nie strasz mnie jak przywale 40 kg to nie będę w stanie butów zasznurowac
patisia1218
Ja w kazdej ciązy przytyłam ponad 25 kg, ale teraz chce troche bardziej kontrolowac wage i jak na razie mam juz 15 tydzien i tylko 2 kg na plusie
Gosam
Ja mam 7 na minusie, ale mega się cieszę, bo narazie stanęło w miejscu
ZdechłaKura
A my mamy dzień lenia. Synek u babci. My się wylegujemy. W końcu pora będzie wstać....
Blondie
To jak mi się tak przytrafi, to będę w męskich chodzić hahaha, 41 nieraz za małe. Zależy jaka rozmiarowka.Oj kochana, to była wyższa szkoła jazdy. Nawet spodnie trudno mi było założyć. Dobrze, że lato było to w klapkach chodziłam. Buty musiałam wszystkie wywalić, bo niestety od ciężaru stopa była i jest do tej pory o rozmiar większa [emoji24]
Ps. Zazdroszczę tych - 7kg
Koniczyna05
A u mnie waga szaleje jem mało ale kaloryczne i mam 7 plus a to dopiero 15 tydz, raz mam brzuszek większy raz mniejszy tylko że u mnie prawie nie widać brzuszka wszystko mi idzie w boczki i biust, wygląda jak bym przytyła a nie była w ciąży
reklama