reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Blondie, jesli Cie to pocieszy, to ja po 6tej budzę synka do żłoba ;) na szczęście tylko błąd pomiaru, bo mozna ciśnienia dostać na taki widok :D

reklama
Hej dziewczyny :) ja dalej wzdycha mimo połowy 16 tygodnia, już żyje ta myślą że tak będzie do porodu ;( chyba już nic nie ogarniam, a jakbym miała jeszcze iść do pracy to nie wiem co bym zrobiła..... Ciągle męczą mnie wymioty,ostatnio to już jakas mega kumulacja bo nawet nosem wymiotuje ;(;(;( i przez to podraznilam zatoki i teraz się mecze jeszcze z bólem zatok i migrena...... Wiem że ciągle narzekam ale liczę na to ze może chociaż jedną z was mnie wysłucha i poczuje się lepiej na duchu :) Jeszcze 3 tygodnie i zobaczę swoją kruszynke......

Gratuluje udanych wizyt i dobrego samopoczucia ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wstaję codziennie po 6:00 sama z siebie, bez budzika, niezależnie od tego czy muszę gdzieś wyjść, czy mam wolne czy jest niedziela czy cokolwiek :D Ale przed ciążą też tak miałam. Pewnie mi się odwróci jak się Dzidzi urodzi :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny,na wątku prywatnym zamknietym jak się dodaje ten wątek aby był widoczny w aplikacji a nie w przeglądarce?

reklama
Ja dzisiaj po wizycie. Plci dalej nie znam. Mam lozysko na przedniej scianie i slabo widac. Najwazniejsze ze slyszalam serduszko i wszystko jest dobrze. Maluch jest idealny jak na ten czas. Tyle sie dowiedzialam. Musze pilnowac diety bo przy cukrzycy dziecko moze za szybko rosnac. Oby nie. No i mam wiecej pic wody bo mam slaby wynik moczu... A ja ogolnie moglabym nic nie pic calymi dniami. Porazka wmuszam w siebie. Kolejna wizyta 5.12.
Dalej wymioty dwa razy dziennie. Koszmar. Kiedy to przejdzie :( ogolnie nic mi sie nie chce tylko bym lezala z pilotem. I to juz trwa dlugi czas. A tu trzeba 16 miesieczna córka sie zajmowac. Tylko chodze i narzekam na swoj los i nikt w domu nie moze tego juz sluchac. Z waga to ja jestem do tylu przez wymioty i diete cukrzycowa. Nie moge sobie pozwalac na nic. Rygor i insulina. Ale przynajmniej duzo nie przytuje bo startuje z malej nadwagi. Brzuszek juz mam widoczny. W pierwszej ciazy mniej wazylam po porodzie niz przed ciaza a mialam diety cukrzycowa i watrobowa no i masakryczne wymioty do 5 miesiaca.
Ogolnie to czekam na lepsze samopoczucie. I byle dzien za dniem pomalu do przodu.

Ja też nie znam, bo zapomniałam zapytać [emoji20] Bierzesz insulinę? Ja na szczęście mam tylko dietę. Mam nadzieję, że tak już zostanie

Myślisz że to przeziębienie?Czy jakaś jelitowka?
A gorączkę masz?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie miałam gorączki. Było mi zimno i kilka razy zwymiotowalam w nocy. Teraz jestem strasznie slaba. No i rano miałam różowy śluz na bieliźnie, ale teraz jest czysto. Ten śluz to może po badaniu. Strasznie mnie glowa bolała, może to od tego

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry