reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Witam wszystkie mamy!
Po trzech latach powróciłam na forum. Chciałam się przywitać i trochę pomarudzić. Od niedawna wylądowałam na zwolnieniu. Mam trochę problemów z tarczycą , a do tego panicznie boję się badań prenatalnych ( jadę na nie w ten czwartek). Prawdą jest, że każda ciąża inna. Z synkiem nie czułam nawet, że jestem w ciąży. ;) biegałam do pracy do końca ósmego miesiąca. A teraz padam na twarz. Starość nie radość. Hehehe:)
Pozdrawiam.

reklama
Gosam :D spunktowałaś mnie za literówki :D

A wiecie, że ta dziewczyna, która mi kiedyś gdzieś literówki zaznaczyła odpisała po miesiącu, że chyba niechcący zaznaczyła ;)

reklama
Kasztanek ja mam to samo. Tylko wymioty:( nie mam juz siły i doskonale Cie rozumiem i czekam az przejdzie.

Gosam. Biore insuline od 12 tc. Na noc i do sniadania. Moje cukry z nia sa na granicy. A bez przekroczone pomimo diety. W pierwszej ciazy insuline mialam 4 razy na dobe ale duzo pozniej sie dowiedzialam o cukrzycy.

Milego dnia dziewczyny.

Do góry