reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja tez mam takie bulgotki juz od jakiegos czasu. Tak jakby mnie cos muskalo od srodka ale myślę ze to jelita [emoji6]

reklama
Ja ostatnio cos poczułam ale nie jestem pewna czy to dzidzia,tak czy inaczej juz niedlugo wszystkie to poczujemy.

Tez jestem za dadzi i pinki, mam nadzieje ze nie zapomnicie o mnie na zamkniętym.

Gratuluję, że wszystko dobrze. Który tydzień i jak duża Dzidzia?
Ps. Z dziewczynki może być jeszcze chłopaczek :)

12 i 4. Wg usg 13 i 1.
7 cm
Może i się zrobi chłopak. Ale dziś szukając kości nosowej, aż trzy razy doktor "znalazł" potwierdzenie dla dziewczynki...
Także obawiam się, że może mieć rację..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
12 i 4. Wg usg 13 i 1.
7 cm
Może i się zrobi chłopak. Ale dziś szukając kości nosowej, aż trzy razy doktor "znalazł" potwierdzenie dla dziewczynki...
Także obawiam się, że może mieć rację..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To będziesz mieć parkę, szybko się przyzwyczaisz :-)

Ja w poniedziałek idę na usg i P chce iść ze mną. Cieszę się. Widzę, że podejście mu się zmienia. No i wreszcie się doczekalam długiego weekendu. Ma wolne od czwartku do wtorku i mam go tylko dla siebie [emoji16]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry