reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
skoro decyzja została podjęta to i niech tak zostanie ;)

Rukmini na pewno się przyzwyczaisz, będziesz miała urozmaicenie :D ja marze o nim :p

Ja wczoraj stwierdziłam do męża , że chciałbym 3 syna :) ze względu na małego .
Dobrze , że do grudnia jeszcze długo, to nie raz zmienię zdanie hihi :) . Tak długo jak nie wiadomo można wybierać ;) .
Mnie wczoraj znów zemdlilo na wieczor i dziś rano. To już 15tc kiedy to się skończy :(
Pinky i Dziadzi -działajcie i piszcie co potrzeba. Bo coś kojarzę , że musimy podać swoje niki i loginy dla głównej administracji , jeśli chcemy żeby to oni założyli nam prywatny wątek z dostępem przez tel. Może prześlemy , którejś z Was pryw.wiadomosc z danymi? . Czekamy na wskazówki :)

ok, to wysyłajcie mi swoje dane a ja zrobię listę, aby przenieść się jak najszybciej to czekam na dane do jutra do 12.00- co Wy na to?

Ostatnio mój starszy syn (12 lat) mnie wyprowadza kilka razy dziennie z równowagi. Wczoraj podniósł ciśnienie wszystkim domownikom. Ciągle jestem zdenerwowana, zestresowana, mam już dość. Dziś od samego rana boli mnie brzuch ze zdenerwowania. On wszystko niszczy, jest złośliwy, pyskuje, zupełnie niczego nie słucha i tak chyba od kiedy pamiętam. Teraz to nie widzę w nim żadnej pozytywnej cechy. Oczywiście chodziłam z nim po psychologach, poradniach psychiatrach. Łatwo było zdiagnozować nadpobudliwość psychoruchowa z zaburzeniami uwagi i bach dac receptę na leki. I na tym koniec. Martw się sama. Ma zasady ustalone w szkole i w domu, ale ma je w d...e! Woli się wykłócać, bo nigdy to nie jest jego wina. Zawsze wina nauczycieli, bo się na niego uwzieli (dziwne, że młodszy ma z ta sama nauczycielka i jemu stawia 5 i 6) a jak go pytam z tematu, którego niby się uczył to opowiada jakieś farmazony. Ja mam już dość. Już nie wierzę, że ktokolwiek nam pomoże.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry