reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Zaraz bo się ogarnąć nie mogę.
Myślę że trzeba to zrobić w konstytucyjny sposób . Możecie mi dać propozycję osób na moda na pw ja zrobię ankietę ona jest anonimowa chyba i wybierzecie. Chyba że jesteście jednogłośnie zgodne co do osoby i ta osoba się zgodzi to nie będziemy się bawić.

Woooow w którym tyg już czujecie ruchy?

Pamiętam z Zuza czułam , albo raczej zauważyłam coś dziwnego w 16 tyg.

Teraz mam wrażenie że już niedaleko, że poczuje wcześniej bo wiem już czego się spodziewać. W sumie bym rzekła że już coś czuję ale pewnie to jelita. Jak będą czuła to samo jutro, pojutrze i dalej to będę pewniejsza :)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z racji pierwszej ciąży nie mam w sumie żadnych oczekiwań wobec płci, co sie trafi to i tak dobrze:) a charakterek po mamusi to i syn i córka mogą przejąć:)
ZdechłaKura, gratuluję, 9 cm to już ładny wynik:) my ostatnio widzieliśmy sie przy 7 cm :)
Gosam, dzieki za przepis na pierniki :)

A co z naszymi dotychczasowymi tematami jesli adminka zrobi nam zamknięty dział?

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Co do zamkniętego :
Grupa wygląda trochę inaczej niż tak jak my teraz piszemy chyba bo już dawno na żadnej nie byłam. zamknięty wątek wyglądałby tak jak ten tylko zamknięty widzimy go my i administracja.
Możemy chyba poprosić żeby nam przeniosła wszytkie tematy tu zostanie ślad co do tej pory pisałyśmy a dalej beziemy kontunuować

reklama
Jak grupę założę to się nie da wejść przez aplikację. Wątek zamknięty będzie taki jak ten w panelu głównej strony jak są wszystkie te przyszłe mamy staramy się itp będzie się gdzieś wyświetlał nam watek majowe mamy 2017 zależy gdzie anislu go umieści ale poinformuje nas o tym

Do góry