reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Hej laski zabijcie mnie ale nie przeczytam 30 stron i tak mi się w oczach mieni...
Dziś w ogóle chyba przemęczona bo uprasowałam pościel i tak mi się we łbie kręci że się przewracam no i siedzę tak na podłodze czekam na męża bo boję się pójść pod prysznic a biedny z trasy wraca nawet nie dam rady mu odgrzać od ran w pracy potem szybko zakupy lekcje na zajęcia gimnastyki artystycznej potem ze to godzinę to znowu poleciałm coś kupić bo bluzki wszytskie sprane po młodą na zakupy bo jutro urodziny to cukierki i oooo zjadłam z nią kolację i teraz za prasowanie i odpadłam;/

Witam nowe mamy bo sporo chyba widzę:)

Gratuluję udanych wizyt:)

Oluśka &&&&&&&&&&

Jagi trzymam kciuki

ZdechłaKura ja mam wizytę za tydzień

Gratuluję udanych wizyt

Ja najchętniej bym nic nie jadła. Jem z rozsądku i na przymus. Nie za dużo, bo mnie mdli. Ogólnie nic mi nie smakuje

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez wlasnie czekam u lekarza ale opoznienie jest niesamowite.. Mam wejsc o 21 a jest jeszcze 4 kobiety przede mna + jedna w gabinecie.. Ze stresu wszystkie paznokcie poobgryzalam:/

Ja mam prawie 15 stron zaleglosci....matko....

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) !

U nas ok, bez wiekszych zmian. Zostal mi tydzien do wizyty i troche zaczynam sie stresowac, ze cos bedzie nie tak.... Masakra.

A co do jedzenia, dalej brak apetytu ale jesc musze bo jak jestem glodna to mi niedobrze. Wiec cos tam jem , glownie tak jak wy, kanapka z serem zoltym pomidor ...ogorek kiszony jablka i sliwki, w sumie wszystko co kwasne. Mieso mi nie podlazi a wczoraj jak na obiedzie chcialam zjesc brokula to myslalam ze zwymiotuje, lubie brokuly ale teraz smakuja mi obrzydliwie. I zapachy mam wyczulone, wszystko mi smierdzi.

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chodze prywatnie poki co i nieraz dopiero przed 23 wchodzilam takie opoznienie bylo.. Ale to bardzo dobry lekarz, panstwowo sa do niego kolejki na 4 miesiace..

Do góry