U nas w rodzinie same chłopaki się rodzą wiec każdy marzy aby wkońcu była jakas dziewuszka. Nie ukrywam że granie w piłkę , spaider many i batmany wychodzą mi uszami. Jednak jak będzie to będzie. Pomarzyć można jednak wpływu nie mam co będzie :-)
reklama
Klaudyna92
Fanka BB :)
Dzieeewczyyyny troche z innej beczki :-)
Albo ja mam zwidy albo na piersiach zaczeły mi wyrastać małe włoski [emoji36][emoji32][emoji31]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Albo ja mam zwidy albo na piersiach zaczeły mi wyrastać małe włoski [emoji36][emoji32][emoji31]
Gosam
Przyznam, że nie spotkałam się z czymś takim, ale mnie spotkała gorsza kara. W drugiej ciąży urosły mi stopy [emoji22]
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Hormony się z tobą witają :-)
Dzieeewczyyyny troche z innej beczki :-)
Hormony się z tobą witają :-)
To niestety normalne, że powiększają się stopy. Często trzeba wymienić po ciąży wszystkie buty bo cisną. One nie tyle rosną co się rozplaszczaja pod wpływem ciężaru - pozwalają na to rozluznione hormonami więzadła.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kiedyś też się strułam śledziami i nie jadłam ich chyba z 15 lat. DOpiero spróbowałam w 1 ciąży w śweta. A w tej je pożeram !
Witaj w klubie. Odkryłam w sklepie "śledziki na raz" i je codziennie pożeram
Wyczytałam, że jak kobieta w ciąży jest ciągle głodna to nosi pod sercem chłopca :-)
Ciekawa, ciekawe... zobaczymy Ja ciągle głodna. Wtedy jest mi niedobrze.
Dziewczyny, ja odpadam. Jestem po pierwszym USG, jest zarodek, serduszka brak. Będę czekała na poronienie, co jest jakaś masakrą. Trzymam za Was kciuki!!!! I przesyłam milion ciepłych myśli
Wspólczuję. Trzymaj się.
reklama
Gosam