reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

U nas w rodzinie same chłopaki się rodzą wiec każdy marzy aby wkońcu była jakas dziewuszka. Nie ukrywam że granie w piłkę , spaider many i batmany wychodzą mi uszami. Jednak jak będzie to będzie. Pomarzyć można jednak wpływu nie mam co będzie :-)

reklama
Ja w pierwszej ciąży miałam w ogóle na brzuchu taki wyraźny meszek, ale po 2-3mcach chyba zniknął, bo nie mam go.

Skoro głodne mają mieć synka, to ja będę udawała najedzoną :D

To niestety normalne, że powiększają się stopy. Często trzeba wymienić po ciąży wszystkie buty bo cisną. One nie tyle rosną co się rozplaszczaja pod wpływem ciężaru - pozwalają na to rozluznione hormonami więzadła.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ja odpadam. Jestem po pierwszym USG, jest zarodek, serduszka brak. Będę czekała na poronienie, co jest jakaś masakrą. Trzymam za Was kciuki!!!! I przesyłam milion ciepłych myśli

Ja kiedyś też się strułam śledziami i nie jadłam ich chyba z 15 lat. DOpiero spróbowałam w 1 ciąży w śweta. A w tej je pożeram !

Witaj w klubie. Odkryłam w sklepie "śledziki na raz" i je codziennie pożeram :)

Wyczytałam, że jak kobieta w ciąży jest ciągle głodna to nosi pod sercem chłopca :-)

Ciekawa, ciekawe... zobaczymy :) Ja ciągle głodna. Wtedy jest mi niedobrze.

Dziewczyny, ja odpadam. Jestem po pierwszym USG, jest zarodek, serduszka brak. Będę czekała na poronienie, co jest jakaś masakrą. Trzymam za Was kciuki!!!! I przesyłam milion ciepłych myśli

Wspólczuję. Trzymaj się.

reklama
Do góry