reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja się kiedyś strułam śledziem i do tej pory jakoś na samą myśl źle mi się robi. Do przedwczoraj jadlam normalnie, nawet wiecej niz zwykle. No a wczoraj juz śniadania nie mogłam i tak jakoś dzisiaj też nie mam chęci

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mi mięso też średnio wchodzi, no ale jednak trzeba je jeść...Ja dzisiaj mam zupę z wczoraj i ruskie pierogi, które już zjadłam, bo miałam taką ochotę, że jeju.
Ten wózek co będę miała to gondola plus spacerówka, ale ta spaceróweczka jest super, leciutka, w ogóle wózek jest bardzo fajny, podoba mi się, no i myślę, że albo brat mi go sprezentuje albo odkupimy za grosze. Później jak maluch będzie starszy to kupie mclarena ;) Po Martynie sprzedałam, nie myślałam, jeszcze w tedy o 3 dziecku ;) Mclareny to mega wózki, kocham je heheh Wiem, że ich pełno, ale są lekkie, zwinne i poręczne...Albo cybex, też jest super :)

Idę dziś do kina na Bridzet Jones ;) Zaraz muszę się zbierać, idę z kumpelą, która też jest w ciąży...

Kurde, zjadłam te pierogi, ale mi mało...eh

Ja się kiedyś strułam śledziem i do tej pory jakoś na samą myśl źle mi się robi. Do przedwczoraj jadlam normalnie, nawet wiecej niz zwykle. No a wczoraj juz śniadania nie mogłam i tak jakoś dzisiaj też nie mam chęci

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

Ja kiedyś też się strułam śledziami i nie jadłam ich chyba z 15 lat. DOpiero spróbowałam w 1 ciąży w śweta. A w tej je pożeram !

Hej, hej [emoji4] U mnie remontowych, przeprowadzkowych stresów ciąg dalszy. Synek ma kryzys przedszkolny, a mi serce pęka. Lubi tam chodzić, ale chciałby żebym chodziła razem z nim. Upewnia się czy na pewno po niego przyjdę i jak myślę, że Misiek mógłby faktycznie pomyśleć, że nie przyjdę, to łzy mi od razu płyną.... Ojojoj...

Co do mówienia dzieciom o ciąży, to my wczoraj powiedzieliśmy. Nie planowaliśmy tego, wyszło spontanicznie, a reakcja synka super pozytywna. Pogłaskał brzuszek i powiedział, że musi uważać żeby nie zgnieść dzidziusia. [emoji4] [emoji173] A później złapał mnie za pierś i stwierdził, że tak chyba też mieszka drugi dzidziuś, bo odstaje. [emoji1] [emoji23]

Pewnie mi też kiedyś wróci chęć [emoji18]
Pijecie kawe? Ja od jakiegoś czasu nie pije, ale mam straszną ochotę. W poprzednich ciazach nie piłam bo nawet zapachu nie mogłam wytrzymać

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pierwszej ciąży nie pilam bo mnie odrzucilo. A teraz pije ale latte i pół, więcej nie wchodzi. Mam nadzieję ze mnie odrzuci lada moment. Bo nie chciałabym jej pić.

Hej, hej [emoji4] U mnie remontowych, przeprowadzkowych stresów ciąg dalszy. Synek ma kryzys przedszkolny, a mi serce pęka. Lubi tam chodzić, ale chciałby żebym chodziła razem z nim. Upewnia się czy na pewno po niego przyjdę i jak myślę, że Misiek mógłby faktycznie pomyśleć, że nie przyjdę, to łzy mi od razu płyną.... Ojojoj...

Co do mówienia dzieciom o ciąży, to my wczoraj powiedzieliśmy. Nie planowaliśmy tego, wyszło spontanicznie, a reakcja synka super pozytywna. Pogłaskał brzuszek i powiedział, że musi uważać żeby nie zgnieść dzidziusia. [emoji4] [emoji173] A później złapał mnie za pierś i stwierdził, że tak chyba też mieszka drugi dzidziuś, bo odstaje. [emoji1] [emoji23]

To jedziemy na jednym wózku [emoji6] ja mojemu dałam czas do końca października na przeprowadzkę do nowego domu, bo jestem w ciąży i jest mi ciężko. Wszystko jest stare, ciągle coś się psuje, on nic tutak nie robi bo juz nie ma sensu. Tam jakby zagescil ruchy to tydzień i by było. No ale wraca o 18 z pracy to troche podlubie i zmeczony [emoji20] to i ja nie mam sumienia go gonic

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bardzo lubilam kawe,pilam nawet 3-4 w ciagu dnia Teraz moze dla mnie nie istniec.
Ale robicie smaka z tymi rybami.Mi cos chodzi smak ryby po grecku ale takiej domowej swojej a nie z sklepu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja pije rano, dosłownie kilka łyków. Potem już nie mam na nią ochoty. W ogóle rano mam problem z przyjmowaniem jakiegokolwiek pożywienia. Ale jem, najlepiej wchodzi mleko z płatkami. Potem już po mału wraca apetyt a wieczorem znowu go tracę.
Ja dziewczynkom jeszcze nie mówiłam, dzisiaj chyba powiemy :)

Do góry