reklama
A nie widze postu od tej dziewczyny..Nie wiem o co chodzi. Przychodzi dziewczyna z marcówek do nas. Daje mi ocenę literówkową w poście, w którym literówki nie widzę.
Ja czesto robie literowki bo pisze z telefonu i staram sie sprawdzac badz poprawic ale nie zawsze zauważę.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosam
Fanka BB :)
Ja też nie widzę postu, chyba że to jest jakaś ocena której my w aplikacji nie widzimy. Jak się wcześniej logowalam na stronie to widziałam jakieś znaczki
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Myslicie ze grudnia nasze dzieciaczki powinny zmiescic sie w gondoli?Chyba do wiosny bedziemy musieli je przesadzic do spacerowki jednak.Sa gondole od 54 cm nawet do 74 cm to 20 cm roznicy szok
vivid
Ja zobaczę czy nie kupię dostawki do tego co mam ( teraz mam baby design huski) a jak młody nie będzie jeszcze na tyle mobilny to będę musiała kupić podwójny.
Wydaje mi się, że aż tak nie będzie. Mój chodzi od roczku, a przejdzie trochę i zaraz na ręce. Na plac zabaw w wózku czasem, a częściej w rowerku jedziemy. Widziałam fajne podwójne wózki, ale drogie...
A nie widze postu od tej dziewczyny..
Ja czesto robie literowki bo pisze z telefonu i staram sie sprawdzac badz poprawic ale nie zawsze zauważę.
Ja z telefonu też czasem, ale to akurat z kompa pisałam. Ona nic nie napisała, tylko mi zaznaczyła literówki pod postem, tam, gdzie możesz kliknąć, że lubię itp.
To mój post: "No otóż to. Rewelacyjny wywiad. Dzięki. Aż się poryczałam. Miękki kalafior."
Nic nie widzę. Kropki może? Ale to dokładnie sposób, w jaki chciałam to napisać. Jeszcze tego brakuje, żebym chodziła po innych wątkach i oceniała czyjeś posty...
Styczniowka, my ten wózek kupiliśmy właśnie że względu na sporą gondole. Rodziłam w październiku, więc musiałam brać pod uwagę te wszystkie kocyki i spiworki. Niepotrzebnie zresztą, bo córeczka z tych mniejszych i krótszych.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko!Mi by na mysl nie przyszlo by komus poprawiac literówki.Nie po to tutaj jesteśmyWydaje mi się, że aż tak nie będzie. Mój chodzi od roczku, a przejdzie trochę i zaraz na ręce. Na plac zabaw w wózku czasem, a częściej w rowerku jedziemy. Widziałam fajne podwójne wózki, ale drogie...
Ja z telefonu też czasem, ale to akurat z kompa pisałam. Ona nic nie napisała, tylko mi zaznaczyła literówki pod postem, tam, gdzie możesz kliknąć, że lubię itp.
To mój post: "No otóż to. Rewelacyjny wywiad. Dzięki. Aż się poryczałam. Miękki kalafior."
Nic nie widzę. Kropki może? Ale to dokładnie sposób, w jaki chciałam to napisać. Jeszcze tego brakuje, żebym chodziła po innych wątkach i oceniała czyjeś posty...
Dobrze napisane i nie przejmuj się.Obserwuj ja czy nie robi Ci tego notorycznie.
vivid
Dlatego ja polecam nie te słodkie malutkie gondole, tylko długie, bo dłużej posłużą. Mój majóweczek Jaś jeździł od maja do grudnia. Potem spacerówka niestety.Myslicie ze grudnia nasze dzieciaczki powinny zmiescic sie w gondoli?Chyba do wiosny bedziemy musieli je przesadzic do spacerowki jednak.Sa gondole od 54 cm nawet do 74 cm to 20 cm roznicy szok
Gosam
Vivid a może przez pomyłkę nacisnęła, a jeśli nie to się nie przejmuj. Tylko o niej to świadczy
reklama
Tez tak mysle bo te male to nawet nie na 3 msc.Bede sugerowac sie dl gondoli rowniez.Szkoda ze do marca nie pojezdzaDlatego ja polecam nie te słodkie malutkie gondole, tylko długie, bo dłużej posłużą. Mój majóweczek Jaś jeździł od maja do grudnia. Potem spacerówka niestety.
O matko!Mi by na mysl nie przyszlo by komus poprawiac literówki.Nie po to tutaj jesteśmy
Dobrze napisane i nie przejmuj się.Obserwuj ja czy nie robi Ci tego notorycznie.