reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

No ja uslyszalam to samo. Nie nosi Cie? Bo ja tu po scianach zaczne chodzic!!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
To kiedy dziewczyny idziecie na wizyty?
Za 2 tygodnie?Dobrze sie czujecie?
Dziękuję za wsparcie :). Mam nadzieję, że razem dotrwamy do maja!:)
Biorę acard 1x1, omegamed optima start 1x1, duphaston 3x1, clexane 1x1 i euthyrox n88 1x1. A Ty? :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Acard 1x1,duphaston 3x1,clexane 1x1 i folik.Narazie bez witamin dla ciezarnych.
Ty mialas 1 bezarodkowa i dwie biochemiczne?Ja mialam 3:(
1 biochemiczna i 2 x obumarcie zarodka kazda na tym etapie prawie co teraz miedzy 7-9tc.Zyje jak na szpilkach..

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam 1 bezzarodkową i 1 biochemiczną. Diagnoza trwała wiele miesięcy, od lekarza do lekarza, wielu kazało po prostu próbować. Nie było się do czego przyczepić, punktem zaczepienia była mutacja MTHFR, dlatego biorę wyższą dawkę kwasu foliowego i clexane+acard. Euthyrox, żeby utrzymać tsh poniżej 2. Rozumiem Cię doskonale, bo też żyję w napięciu, tłumaczę sobie, że to nie pomoże, wręcz przeciwnie, dużo się modlę i jestem dobrej myśli, jednak ten niepokój o dziecko chyba jest nieunikniony. Nawet chodząc do toalety z napięciem patrzę na papier, żeby tylko nie pojawiło się plamienie ani nawet malutka kropeczka...

reklama
Do góry