reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja już po wizycie u lekarza. Trochę żałuję, że tam poszłam.. no ale na USG nic nie widać. Widać jedynie ciałko żółte i to, że macica podzieliła się na dwie części i być może w jednej z nich rozwija się ciąża, ale nie wiadomo. Dostałam skierowanie na badanie hormonów i tyle. Dodatkowo wyszło, że mam torbiel na jajniku pierwszy raz w życiu....

reklama
Jagi, też mam obolały brzuch od tych zastrzyków i trochę właśnie opuchnięty. Boję się, że zaraz nie będzie miejsca gdzie kłuć. Pozatym pełno siniaków, ale ja się kuje od 20 sierpnia (od pozytywnego testu). Pozatym brzuch czasem puchnie od Glucopage (ogólnie od metki).
Dzieki bo zle sie z tym czuje:(
Musze w pn powiedziec lekarzowi.Zrobilam sobie pokrzywe i zamierzam pic 0.5.litra jej na dzien.Moze to woda sie zatrzymala?Siniaki tez mama.Ale powiem Ci ze jak mo robila poelegniarka to mega siniak a jak maz to prawie nic:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Korek 2016 ja wlasnie tez wróciłam . U mnie widac pęcherzyk 3 mm[emoji7] ale dopiero za 2 tyg mam sie stawić na kontrol zeby dokładnie zobaczyć czy jest zarodek . Tez wyszedł mi torbiel na jajniku a nie miałam , ale lekarz mnie uspokoił , ze jest malutki i sie w wchłonie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki bo zle sie z tym czuje:(
Musze w pn powiedziec lekarzowi.Zrobilam sobie pokrzywe i zamierzam pic 0.5.litra jej na dzien.Moze to woda sie zatrzymala?Siniaki tez mama.Ale powiem Ci ze jak mo robila poelegniarka to mega siniak a jak maz to prawie nic:)

To zdolnego męża masz :-)
Ja robię sama zastrzyki, robiłam kilka lat temu przy złamanej nodze i pamiętam do tej pory, więc wielkiej obawy nie było.

Dziewczyny ja zmykam. Okazało sie że po tym brązowym plamieniu pojawiła sie czerwona krew. Wiedziałam co to oznacza, lekarz potwierdził, że doszło do poronienia. W każdym razie życzę Wam spokojnych, bezproblemowych ciąż, łatwych porodów i cudownych dzieciaczków. Trzymajcie się ciepło pozdrawiam

Dziewczyny ja zmykam. Okazało sie że po tym brązowym plamieniu pojawiła sie czerwona krew. Wiedziałam co to oznacza, lekarz potwierdził, że doszło do poronienia. W każdym razie życzę Wam spokojnych, bezproblemowych ciąż, łatwych porodów i cudownych dzieciaczków. Trzymajcie się ciepło pozdrawiam

3maj się kochana :)

Korek 2016 ja wlasnie tez wróciłam . U mnie widac pęcherzyk 3 mm[emoji7] ale dopiero za 2 tyg mam sie stawić na kontrol zeby dokładnie zobaczyć czy jest zarodek . Tez wyszedł mi torbiel na jajniku a nie miałam , ale lekarz mnie uspokoił , ze jest malutki i sie w wchłonie .

Super :) kurde dziwne, że u ciebie już wszystko widqc, termin miesiączki miałyśmy ten sam, chyba że mi się coś poprzestaeialo. A który tc według usg?

Trzymaj sie kochana!Zyczę Ci z calego serca udanego kolejnego cyklu!Przytulam mocno[emoji11][emoji11]

Przykro mi, trzymaj się :)

reklama
Do góry