reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Oo to mamy podobne cykle bo moje trwają od 35-40 :) a ten wedlug owulacji miał trwać 37. Ja Idę do ginekologa prywatnie i on nie będzie prowadzić mojej ciąży bo od 1 października będę nalezec do medicaver a teraz Idę sprawdzić czy wszystko dobrze bo planuje ucieczkę z pracy na l4. Myślisz, że będzie już h nas serduszko;)?

reklama
Oo to mamy podobne cykle bo moje trwają od 35-40 :) a ten wedlug owulacji miał trwać 37. Ja Idę do ginekologa prywatnie i on nie będzie prowadzić mojej ciąży bo od 1 października będę nalezec do medicaver a teraz Idę sprawdzić czy wszystko dobrze bo planuje ucieczkę z pracy na l4. Myślisz, że będzie już h nas serduszko;)?

Też mam takie koło 38 dni

Serduszko to raczej watpię , ale byłoby cudownieee[emoji7][emoji4] w takim razie czekam na pierwsze informacje od Ciebie oraz zdjęcie maluszka[emoji7][emoji64]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jagi06, płaciłam za wit D 90 zł (w Warszawie tak mniej więcej 80-100 zł).

Ginekolożka stawia też na suplementację i to takimi preparatami, które mają metafolinę,jod i wit D.
Trochę to się zmieniło od mojej pierwszej ciąży.

To my wszystkie takie długodystansowe. Ja tez mam średnio 32-33 dniowe cykle. Ostatnia miesiaczka 1 sierpnia a testowalam 3 wrzesnia i byly grubaśne krechy. 5 bylam na Becie i USG i bylo widac pecherzyk, nie wiadomo czy pusty. W poniedzialek kolejne USG, moze bede wiedziec wiecej. Zwariować można

Umówiłam się dzisiaj do mojego lekarza prywatnie na 20.09. Pewnie będzie już serduszko bo według moich wyliczeń to będzie 8 tc. Do tamtej Pani już nie pójdę po wczorajszej wizycie dalej jestem w szoku.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

To my wszystkie takie długodystansowe. Ja tez mam średnio 32-33 dniowe cykle. Ostatnia miesiaczka 1 sierpnia a testowalam 3 wrzesnia i byly grubaśne krechy. 5 bylam na Becie i USG i bylo widac pecherzyk, nie wiadomo czy pusty. W poniedzialek kolejne USG, moze bede wiedziec wiecej. Zwariować można
To tak jak u mnie. Ostatnia miesiączka była 1/08 i który tydzień podało usg?

reklama
Zazdroszczę Wam, że odrzuca was od jedzenia. Ja ciągle jem. Poprostu mam wilczy apetyt. Pewnie tylko do pierwszych mdlosci i wymiotów ;) . Później już tylko masakra przez 2-3mc tylko mdlosci ;)

Do góry