reklama
pinky sky
Fanka BB :)
gratulacje!!! Ja zadzwoniłam do ginki bardzo się ucieszyła ale zapisała mnie dopiero na 14.09 więc będzie 6 t 5 d
dadzi
Moderatorka
Z maluszkami pracujesz?Mam kolezanke co wlasnie z zlobku pracuje.Maluchy trzeba nosic,jak jeden zasnie,drugi placze.Wraca do domu padnieta.Poczatkinsa trudne bo maluszki nawet takie male bardzo placza na widok obcej cioci
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
z maluszkami taki już nie, to 4 latki, więc nosić nie trzeba, ale 4 latki są "żywe" i rozbrykane. Cały czas trzeba latać, no i boje się o choroby...rok temu koleżanka poroniła bo zaraziła się od dziecka cytomegalią. Teraz ona też jest w ciąży tak jak ja i idziemy na zw.
dadzi
Moderatorka
dziewczyny, czy też tak macie, jesteście roztargnione? dzisiaj wyszłam z pracy w kapciach, dopiero na przystanku się zorientowałam dobrze, że kapcie to zwykłe adidasy a nie bambosze hahaha
Ja na usg zapiszę się w skończonym 7 tc, tak aby już na bank coś zobaczyć. U mnie ginekolog nie robi usg, daje skierowanie i trzeba się zapisać. No chyba, że ginka powie abym zapisała się już
Ja na usg zapiszę się w skończonym 7 tc, tak aby już na bank coś zobaczyć. U mnie ginekolog nie robi usg, daje skierowanie i trzeba się zapisać. No chyba, że ginka powie abym zapisała się już
Dadzi, ja mam podobnie. Nie czuję się bezpiecznie kiedy prowadzę samochód, bo widzę że nie uważam tylko jadę odruchowo, automatyzmy mi działają a myślenie nie.
A dwa dni temu córeczka wyleciała do mnie z sali w żłobku na bosaka. Jednym uchem słuchałam pani, która mówiła mi jak mała jadła i spała, a resztka uwagi ubierałam dziecko. Dopiero kiedy Gabi nie chciała iść po schodach do samochodu ogarnęłam się, że na wyjście założyłam jej kapcie. Taka matka.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
A dwa dni temu córeczka wyleciała do mnie z sali w żłobku na bosaka. Jednym uchem słuchałam pani, która mówiła mi jak mała jadła i spała, a resztka uwagi ubierałam dziecko. Dopiero kiedy Gabi nie chciała iść po schodach do samochodu ogarnęłam się, że na wyjście założyłam jej kapcie. Taka matka.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama