reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Mam to samo. Najchętniej bym się poryczala i nie wiem czemu. A mąż musiał zostać w pracy i wraca dopiero za godzinę. Jagi pisz jak tylko coś będziesz wiedzieć!

reklama
Z maluszkami pracujesz?Mam kolezanke co wlasnie z zlobku pracuje.Maluchy trzeba nosic,jak jeden zasnie,drugi placze.Wraca do domu padnieta.Poczatkinsa trudne bo maluszki nawet takie male bardzo placza na widok obcej cioci

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

z maluszkami taki już nie, to 4 latki, więc nosić nie trzeba, ale 4 latki są "żywe" i rozbrykane. Cały czas trzeba latać, no i boje się o choroby...rok temu koleżanka poroniła bo zaraziła się od dziecka cytomegalią. Teraz ona też jest w ciąży tak jak ja i idziemy na zw.

gratulacje!!! Ja zadzwoniłam do ginki bardzo się ucieszyła ale zapisała mnie dopiero na 14.09 więc będzie 6 t 5 d
To pewnie tez juz bedzie serduszko widac :) ja ostatnio zapomniałam okularow a ekran byl dość daleko i prawie nic nie widzialam na usg[emoji14]teraz na szczęście wzielam.

dziewczyny, czy też tak macie, jesteście roztargnione? dzisiaj wyszłam z pracy w kapciach, dopiero na przystanku się zorientowałam ;) dobrze, że kapcie to zwykłe adidasy a nie bambosze hahaha
Ja na usg zapiszę się w skończonym 7 tc, tak aby już na bank coś zobaczyć. U mnie ginekolog nie robi usg, daje skierowanie i trzeba się zapisać. No chyba, że ginka powie abym zapisała się już ;)

Dadzi, ja mam podobnie. Nie czuję się bezpiecznie kiedy prowadzę samochód, bo widzę że nie uważam tylko jadę odruchowo, automatyzmy mi działają a myślenie nie.
A dwa dni temu córeczka wyleciała do mnie z sali w żłobku na bosaka. Jednym uchem słuchałam pani, która mówiła mi jak mała jadła i spała, a resztka uwagi ubierałam dziecko. Dopiero kiedy Gabi nie chciała iść po schodach do samochodu ogarnęłam się, że na wyjście założyłam jej kapcie. Taka matka.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba te roztargnienie normalne teraz. Mam ten sam problem, niby wszystko kontroluję a jednak nie. Robię głupie rzeczy na szczęście nieszkodliwe. Ot taka bezmyślność zaczęła trochę panować :D. To przez hormony, niedługo minie ;)

Pytanie z innej beczki. Moją ciążę test ovulacyjny wykrył wcześniej niż ciążowy. Znam dużo przypadków takich jak mój. Jak było u Was? Czy któraś sprawdzała testem owu i wyszedł pozytywnie??

reklama
Do góry