reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Czesc Dziewczyny - nieśmiało się witam. Termin mam na 3.05, ale jeśli się wszystko uda to na pewno urodze wcześniej bo będę miała cesarke. Więc pewnie będę kwietniowka, ale one już po wizytach i widziały maleństwa na usg i nie chce się u nich schizowac. Jestem z Opola, mam Córkę prawie 2-letnia. Niestety od poniedziałku miałam plamienia. Byłam we wtorek u lekarza, zbadał, na usg nic nie widział jeszcze. Mam duphaston 2x1. W nocy jeszcze plamilam ale przez cały dzień nic[emoji3] mimo że odkurzalam, prasowalam i byłam na spacerze. We wtorek mam znowu wizytę.
Niestety dał L4 i muszę jutro je zawieźć i niestety przyznać się do ciazy. Pójdę pogadać z Dyrektorka, że nie planowałam takiego szybkiego l4 ale zdrowie dziecka ważniejsze. Ech, nie lubię się tak tłumaczyć...

W ktorym tygodniu bedziesz za tydzien u gina?Mowil co powinno byc widoczne za tydzien na usg?
Ile placisz na duphaston?Ja 26zl ale on nie jest chyba refundowany

reklama
Witam Melduję się kolejna "Majówka". Mam na imię Aśka i mam już trzy letniego syna Tymka Wczoraj robiłam test ciążowy a dziś Betę-hcg: wynik 4334.00 czyli to już 5 tydzien. Termin z ostatniego okresu to 04.05

Ja tez padam na twarz, zwykle jestem wulkanem energii od rana do wieczora i nie umiem usiedziec 5 minut na miejscu. A teraz wracam o 15 z pracy i zasypiam w momencie na kanapie. Tez tak macie?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Melduję się kolejna "Majówka". Mam na imię Aśka i mam już trzy letniego syna Tymka Wczoraj robiłam test ciążowy a dziś Betę-hcg: wynik 4334.00 czyli to już 5 tydzien. Termin z ostatniego okresu to 04.05
Czesc Asiu:)
Kiedy sie umowilas do lekarza?Jak sie czujesz?Bedziesz robic bete po 48h?

Hej mogę się dołączyć??

Załączniki

• DSC04094.JPG
    DSC04094.JPG
    93,5 KB · Wyświetleń: 99
W ktorym tygodniu bedziesz za tydzien u gina?Mowil co powinno byc widoczne za tydzien na usg?
Ile placisz na duphaston?Ja 26zl ale on nie jest chyba refundowany
We wtorek będę w 6t1d. Powiedział że już na pewno musi coś być, a jeśli nie będzie w macicy to będzie szukać gdzie indziej[emoji54] Ja za duphaston 36zł za 20 tabletek.

Witamy nowe mamusie, wszystkie przyjmujemy :-) ja dziś zwariowany miałam zwariowany dzień, ciągle coś. Moja córka która ma 2lata i 4 miesiące jest w przedszkolu i wiecie że wymyślili sobie dla takich dzieci książki za 79zl? Dla mnie to trochę śmieszne bo uważam że jest za mała. Słyszeliście gdzies o takim czymś?

reklama
Do góry