reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Hej dziewczyny. Wydaje mi sie Klaudia ze u Ciebie to wszystko z nerwow przez Twoja sytuacje. Wiem ze ciezko sie nie denerwowac. Moja kolezanka kiedys byla w ciazy a ze brzuch jej nie rosl bo miala za malo wod plodowych nikomu nie mowila to bylo w technikum jak juz powiedziala to mowila ze z nerwow noge jej odbieralo reke gdzies tam dlon bo myslala ze wszyscy wiedza mloda glupia ale nerwy i stres maja takie objawy.
Tak, często na tle nerwowym są takie objawy niestety...

reklama
No to mam wyniki badań moczu. Wszystko super w normie poza erytrocytami :/ 25/ul. Nie wiem, czy to jakaś infekcja, czy coś innego :| jutro wizyta u gin.. :/

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
No to mam wyniki badań moczu. Wszystko super w normie poza erytrocytami :/ 25/ul. Nie wiem, czy to jakaś infekcja, czy coś innego :| jutro wizyta u gin.. :/

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie jest wszystko ok, może dla świętego spokoju będziesz musiała zrobić posiew. Ja już zrobiłam, czekam na wyniki. Dobrze, że masz już wizytę, wszystkiego się dowiesz :)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Olo - dobrze że reszta wyszła Oki... zobaczymy co gin powie [emoji6] fajnie że jutro wizytujesz [emoji3]

Klaudia - jak się czujesz?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężko się funkcjonuje z jedną ręką :D dzisiaj mam wizytę u gin i u neurologa też. Wczoraj miał mnie szanowny Pan doktor przyjąć ale stwierdził, że kobieta w ciąży ze skierowaniem pilnym ze szpitala nie wymaga nagłej konsultacji :D padłam.... [emoji14] szanuje się kobiety w ciąży w Polsce nie ma co ;)

Ciężko się funkcjonuje z jedną ręką :D dzisiaj mam wizytę u gin i u neurologa też. Wczoraj miał mnie szanowny Pan doktor przyjąć ale stwierdził, że kobieta w ciąży ze skierowaniem pilnym ze szpitala nie wymaga nagłej konsultacji :D padłam.... [emoji14] szanuje się kobiety w ciąży w Polsce nie ma co ;)

Klaudia nadal rękę masz zdrętwiałą? nie możesz nią ruszać? Daj znać co neurolog powiedział na to.

Pewnie jest wszystko ok, może dla świętego spokoju będziesz musiała zrobić posiew. Ja już zrobiłam, czekam na wyniki. Dobrze, że masz już wizytę, wszystkiego się dowiesz :)
No zobaczymy. Posiew - sama nie wiem, bo żadnych bakterii w moczu nie wykryli, więc nie bardzo jest z czego robić posiew. Ale jutro się dowiem.

Pięknie :/ Daj koniecznie znać, co powiedzą lekarze. Ja z neurologami nie mam dobrych doświadczeń, ale liczę, że u Ciebie będzie inaczej :]

reklama
Hej dziewczyny. Ja to jakas od wczoraj zestresowana maly tak slabo mi sie rusza od rana leze i nasluchuje i moze ze 3 razy tylko stuknal kurcze nie chcem panikowac bo niby cos tam sie rusza ale praktycznie nie kopie. Kurcze i nie wiem czy to normalne czy jechac na Ip.

Do góry