reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja ostatnio na promocji w rossmanie zaopatrzyłam się już w 12 paczek chusteczek pampers... mnie jednak najbardziej urzekły i będę im wierna ;)

moja koleżanka miała skoki tętna w ciąży i wtedy też drętwiała... (tak twierdziła) , ja też obstawiałabym raczej kręgosłup.
Mam nadzieję, że to przejdzie bo ból jest nie do zniesienia... [emoji19]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nadzieję, że to przejdzie bo ból jest nie do zniesienia... [emoji19]

Spokojnie.
Poród daje bardziej po progach bólowych. [emoji6][emoji846]

Mimo wszystko pójdź do lekarza. RTG Ci nie zrobią, ale imo też to raczej problem z kręgosłupem.
Ew. Idź do neurologa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spokojnie.
Poród daje bardziej po progach bólowych. [emoji6][emoji846]

Mimo wszystko pójdź do lekarza. RTG Ci nie zrobią, ale imo też to raczej problem z kręgosłupem.
Ew. Idź do neurologa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na szkole rodzenia widziałam poród "live" z perspektywy - kamera prosto na krocze, więc mniej więcej już wiem, że to co teraz przeżywam to generalnie NIC :D

Troszke nie rozumiem tego pokazywania filmów wlasnie w taki sposób,tzn moze ja tak mam,kazdy inaczej odbiera,ale chyba tylko mozna sie troche nastraszyć...poród to wiadomo mega bol i nie jest to sprawa która znosi sie od tak,ale naprawde towarzysza mu takie emocje,bol jakos łagodzą fale radosci ze juz zaraz bedzie ta kruszynka z nami.kiedy boli cie ręka to denerwujesz sie bo szukasz przyczyny i to przynosi niepokój a gdy bedziesz rodziła to wiedząc ze to dzieciątko tez niezłe sie namęczy,ze przechodzenie przez kanał mu wymasuje płuca to naprawde sie rozumie bol...

Klaudia - jak się czujesz? [emoji8]

Kurczę - nie wiem czy chciałabym oglądać taki film z... krocza... [emoji53]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chciałabyś... Z tego co wyczytałam to może być zespół ciesni nadgarstka czy coś. Więc mam trochę problem, podobno samo nie mija, ewentualnie po ciąży bo się woda zatrzymała... Także no.. :D

Niesamowite jest to, ile roznych dolegliwosci moze przysporzyc ciaza. Ja od dwoch tygodni chodze z zatkanym uchem. Mam nadzieje Klaudia, ze i u Ciebie i u mnie minie wczesniej niz po ciazy jednak ;)

reklama
U mnie też biało :) Mała odprawiona do przedszkola a mi pozostało posprzątać... Ech... Mi się ostatnio śpi wyjątkowo dobrze... Od 21 do 7 :) i nawet Marysia już się przestawia i nie przychodzi do nas w nocy.

Napisane na F3311 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry