reklama
Arya
Fanka BB :)
Proponuję iść do sklepu i sprawdzić, szczerze, kilkulatek może mieć problem z prowadzeniem. To bardzo ciężki wózek, jeden z cięższych. Jak go pchasz jest ok ale trzeba włożyć trochę siły pod górkę, wyjazdy na chodnik, podniesienie masakra. Ja też nad nim myślałam w poprzedniej ciąży ale wizyta w sklepie mnie odstaraszyla. Moja koleżanka kupiła a jest drobna i filigranowa. Mówi, że meczarnia, bo jej ciężko pchać go a zwłaszcza jak zrobi zakupy to jak taran.Arya mieszkamy na parterze wiec z podnoszeniem nie bedzie problemu bardziej chodzi właśnie o łatwość prowadzenia bo córka pewnie będzie chciała wozić brata
Ja mialam ktg. Ktg sprawdza czynność serca dziecka i czynność skurczowa macicy. Wszystko zapisuje się jako wykres. Badanie trwa min 20 min.Dziewczyny mam pytanie moze glupie ale ktoras juz pisala ze idzie na badanie KTG powiedzie mi kiedy trzeba je robic i w jakim celu?
MajaMaj
Hej dziewczyny, dawno mnie nie było, z godzinę Was nadrabialam u mnie niestety cukrzyca ciążowa (choć tego akurat się spodziewałam). Poza tym wysokie pH moczu (8,5), na razie na szczęście bez leukocytów, ale trzeba zakwasic. Wczoraj okropnie bolał mnie pępek, dotknąć się nie mogłam, dzisiaj już ok.
Klaudia- znam 2 samotne matki z mojej poprzedniej ciąży, jestem pod ogromnym wrażeniem jak dziewczyny sobie fantastycznie radzą. Jedna jest właśnie na najlepszej drodze do ponownego związku z ojcem dziecka- może u Was też jeszcze nie wszystko stracone?
Klaudia- znam 2 samotne matki z mojej poprzedniej ciąży, jestem pod ogromnym wrażeniem jak dziewczyny sobie fantastycznie radzą. Jedna jest właśnie na najlepszej drodze do ponownego związku z ojcem dziecka- może u Was też jeszcze nie wszystko stracone?
myszkax33
Pojezdzimy oczywiście po sklepach zaczem kupimy najlepszy dla nas wózek dobrze,ze mówisz o tym maxi cosi zawsze lepiej już coś wiedzieć na temat danego wózka bo wygląd to nie wszystko a w sklepie tez się wszystkich minusów nie zobaczy odrazu.
milkaklaudia
Wózek bebetto_torino mamy wybrany. Koleżanki miały i dały się nawet przejechać i mi bardzo odpowiada
Dzisiaj mam mokrą wkładkę i nawet majtki mocniej niż zwykle. Trochę się wystraszylam bo chwilami czuje jak ze mnie poprostu leci. Widziałam że niektóre z Was pisały o tym. I nie wiem czy mam lecieć odrazu do swojego gin :/
Dzisiaj mam mokrą wkładkę i nawet majtki mocniej niż zwykle. Trochę się wystraszylam bo chwilami czuje jak ze mnie poprostu leci. Widziałam że niektóre z Was pisały o tym. I nie wiem czy mam lecieć odrazu do swojego gin :/
Klaudia_i_nikodem
Milkaklaudia, jak masz wątpliwości to idź do gin, będziesz spokojniejsza
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Koniczyna05
Ja teraz idę na ktg choć dopiero 26 tydz, u mojego gin położona robi ktg po 28 tyg ale nie wiem czy na każdej wizycie
reklama
Ja mialam pierwsze ktg w 26t4d mimo że też teoretycznie pisze mi w ksiazeczce ze od 28 tygodnia...Ja teraz idę na ktg choć dopiero 26 tydz, u mojego gin położona robi ktg po 28 tyg ale nie wiem czy na każdej wizycie