reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Arya mieszkamy na parterze wiec z podnoszeniem nie bedzie problemu bardziej chodzi właśnie o łatwość prowadzenia bo córka pewnie będzie chciała wozić brata ;)

reklama
Arya mieszkamy na parterze wiec z podnoszeniem nie bedzie problemu bardziej chodzi właśnie o łatwość prowadzenia bo córka pewnie będzie chciała wozić brata ;)
Proponuję iść do sklepu i sprawdzić, szczerze, kilkulatek może mieć problem z prowadzeniem. To bardzo ciężki wózek, jeden z cięższych. Jak go pchasz jest ok ale trzeba włożyć trochę siły pod górkę, wyjazdy na chodnik, podniesienie masakra. Ja też nad nim myślałam w poprzedniej ciąży ale wizyta w sklepie mnie odstaraszyla. Moja koleżanka kupiła a jest drobna i filigranowa. Mówi, że meczarnia, bo jej ciężko pchać go a zwłaszcza jak zrobi zakupy to jak taran.

thgf3e3k5dy58h2b.png

Hej dziewczyny, dawno mnie nie było, z godzinę Was nadrabialam ;) u mnie niestety cukrzyca ciążowa (choć tego akurat się spodziewałam). Poza tym wysokie pH moczu (8,5), na razie na szczęście bez leukocytów, ale trzeba zakwasic. Wczoraj okropnie bolał mnie pępek, dotknąć się nie mogłam, dzisiaj już ok.
Klaudia- znam 2 samotne matki z mojej poprzedniej ciąży, jestem pod ogromnym wrażeniem jak dziewczyny sobie fantastycznie radzą. Jedna jest właśnie na najlepszej drodze do ponownego związku z ojcem dziecka- może u Was też jeszcze nie wszystko stracone?

Co do wózka- my się wozimy Bumbleride Indie 3, cena wysoka, ale ten wózek jest genialny (no, prawie, do ideału brak mu przekladanej rączki).

Pojezdzimy oczywiście po sklepach zaczem kupimy najlepszy dla nas wózek ;) dobrze,ze mówisz o tym maxi cosi zawsze lepiej już coś wiedzieć na temat danego wózka bo wygląd to nie wszystko a w sklepie tez się wszystkich minusów nie zobaczy odrazu.

Wózek bebetto_torino mamy wybrany. Koleżanki miały i dały się nawet przejechać i mi bardzo odpowiada :)

Dzisiaj mam mokrą wkładkę i nawet majtki mocniej niż zwykle. Trochę się wystraszylam bo chwilami czuje jak ze mnie poprostu leci. Widziałam że niektóre z Was pisały o tym. I nie wiem czy mam lecieć odrazu do swojego gin :/

reklama
Do góry