reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Hej,wróciłam od lekarza,wszystko w normie,ilość wód prawidłowa,szyjka się nie skraca. Synuś waży 987 g i ma lekko ponad 25cm. Jedynie co to mam mocz zrobić w tygodniu ponownie bo mam jakieś bakterie jeśli za drugim razem też będą to niestety antybiotyk.
Gratulacje! :) spory chłopak! :)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze okazało się,ze placilam za badanie vdrl a wyniku nie dostałam,dobrze,ze znalazłam paragon jutro pójdę do przychodni. Już drugi raz mi się zdarzyło,ze zapłaciłam za jakieś badanie i nie otrzymałam wyniku ale poprzednim razem nie wzięłam paragonu.

Hej. Ja też jestem po dzisiejszej wizycie. Mała waży 800 g troszkę za mało jak na 26 tydz. Poza tym szyjka mi się skraca i mam cukrzycę ciążowa. Przede mną wizyta w poradni. Także słabo. ..

Mania nie przejmuj się tak,każde dziecko rośnie w swoim tempie. Moja córka urodziła się 4 dni po terminie z wagą 2300g i dostała 10 punktów po porodzie,nie było i nie mamy z nią żadnych problemów,rozwija się świetnie,jest zdrowa 5 latka,nie choruje-może raz miała antybiotyk i ze 3 razy katarek więc głowa do góry ;)

reklama
Ja nawet nie wiem ile moje dziecko waży. Mam czekać do porodu żeby je zobaczyć. Tylko 2 usg w 12 i 20 tc oraz czekanie do porodu

thgf3e3k5dy58h2b.png

Do góry