reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ha, Olo, kuffa, ja też ... cholera mnie brała, ani ciasto mnie nie uspokoiło, ani książka nie uśpiła, plotki z Pauląmc, którą zamierzam na dzielni poznać popełniałam, oczka się zamknęły grupo po 1 a około 4:30 już się otwierały... Wyśpij się na zapas, mówili...:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:
Żeby to mnie jeszcze coś bolało, ALa kopała czy coś - a tu nic:errr:

Szczęściem nie muszę iść do pracy, już bym tam musiała trwać na posterunku, w gabinecie między klasami IV - VI :mad::mad::mad:

Ha, Olo, kuffa, ja też ... cholera mnie brała, ani ciasto mnie nie uspokoiło, ani książka nie uśpiła, plotki z Pauląmc, którą zamierzam na dzielni poznać popełniałam, oczka się zamknęły grupo po 1 a około 4:30 już się otwierały... Wyśpij się na zapas, mówili...:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:
Żeby to mnie jeszcze coś bolało, ALa kopała czy coś - a tu nic:errr:

Szczęściem nie muszę iść do pracy, już bym tam musiała trwać na posterunku, w gabinecie między klasami IV - VI :mad::mad::mad:
Ja nie wychodziłam z łóżka, żeby się nie "rozbudzić" bardziej i próbowałam udawać, że śpię :( Teraz śniadanie, kawa i na spotkanie z klientem, a potem do biura marzyć o łóżeczku <3

A i jeszcze robiłam najgorsze z możliwych, czyli się złościłam, że się nie wyśpię, więc jeszcze ciężej było zasnąć, Mary chyba to wyczuwała, bo mnie kopała w tych momentach i tak w koło Macieju :D

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ale tu sie dzieje ☺ ale w koncu bo ja juz na samym poczatku napisalam co o tym mysle. Tu dziewczyny pisza o problemach ze zostala sama a ona tu o jakis elitarnych szkolach i sluzacych wlos sie jezy.

A mnie tak dziasla zaczely bolec i glowa wczoraj ze myslalam ze umre a tu zadnych lekow nie mozna wypilam apap ale on sie nadaje ...

Co do zgagi teraz juz nie mam ale mialam wczesniej mleko mi pomagalo.

Martusia co do tych saczacych sie wod ja tez calg czas mam je w glowie ale czytalam ze to mocz wycieka u mnie najgorzej po nocy i jak dluzej pochodze . Podobno w aptekach sa jakoes wkladki ze mozna spradzic czy to mocz czy wody.

Milego dnia dziewczynki ☺ ja to leze i pachne wkoncu od czego ma sie sluzace ☺

A co do tego spania to tragedia ostatnio budze sie kilka razy w nocy jak do 4 pospie to super pozniej caly dzien spiaca klade sie drzemie wstaje jeszcze bardziej zmeczona. Gdzie ten przyplyw energi drugiego trymestru ? Nie mam pojecia.

reklama
Do góry