reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja nawet nie wiem ile moje dziecko waży. Mam czekać do porodu żeby je zobaczyć. Tylko 2 usg w 12 i 20 tc oraz czekanie do porodu

thgf3e3k5dy58h2b.png

Witam a czemu tylko masz dwa usg?

Dzięki za wsparcie. Jak do tej pory były wyniki książkowe więc martwi mnie to jednak. Od dziś jestem na l4, więc dieta, odpoczynek i regularne spacery przede mną. Z tym l4 to sobie myślę że niepotrzebnie odkladalam, bo przecież dobrze się czuję.

Dziewczyny współczucia z tym spaniem, ja mam problem z zaśnięciem, ale jak zasne to raz czy 2 razy się budzę i idę dalej spać,
zaczął mi sie problem z kręgosłupem,
Ja mam teraz wizytę w pt, ciekawe czy mi zrobi usg, bo jestem umówiona na ktg zobaczymy

Dziewczyny mam do Was pytanie czy wasze dzieciaczki kopia Was tak jakby w spojenie łonowe nie wiem jak tobwytlumaczyc tak w doł jakby miało zaraz wypaść. Nie przyjemne to za bardzo.

No czuć się możesz dobrze ale w razie czego jak coś się będzie działo to będziesz w domu. Ja musiałam odejść bo miałam 60 km w jedną stronę :/ a strasznie mi brakuje pracy jednak...

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie i tego chyba najbardziej się bałam - siedzenia w domu. Lubię swoją pracę.

reklama
No właśnie i tego chyba najbardziej się bałam - siedzenia w domu. Lubię swoją pracę.
Też się tego bardzo obawialam. Dawno tak długo nic nie robiłam - przy słabych nerwach można zgłupieć. :D jednak musimy myśleć o dzieciaczkach a mniej o sobie. Książki, jakieś dobre seriale i można ogarnąć ;)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry