reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Dziewczynki dawno tu zaglądałam, ale duzo nowych mamus [emoji1][emoji1][emoji1] Ja też już plus 6 kg a na Początku schudłam trzy, przez wymioty, kurcze niby nie jem dużo ani na słodkie nie mam ochoty jak w poprzedniej ciąży a waga leci do góry [emoji17]
No ale ruchu mam zdecydowanie mniej i to pewnie to, trudno trzrba będzie się za siebie wziąć.
Wczoraj byłam u koleżanki, która chodziła do tego samego gin co ja i cały czas gin mówiła że córka a 3 tyg przed okazał się chłopak. Trochę się zestresowalam bo ja już tyle dziewczecych ciuszków mam, wczoraj nabyłam kolejne w lumpku, mam nadzieję że jednak zostanie dziewczynka [emoji1]
Miłego dnia dziewczynki [emoji1]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z ciekawości można udać się do innego gin. :) Ja mimo, że jestem zadowolona 10.02 jadę do Katowic do innego, w związku z tym, że moja ciąża jest trochę problematyczna... Chcę poznać spojrzenie innego lekarza :)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie dwóch mówiło, że dziewczynka będzie. Mam nadzieję, że się nie zamieni w chłopca :D też już mam dzoewczyńskie ubranka :)

w4sq3e3ki6cqzuyy.png

Nawet w przypadku jak źle się ustawi (ja tak miałam) można delikatnie go zmusić do zmiany pozycji. ;) na prenatalnych u mnie jak nie da się czegoś uchwycić to gin karze się przespacerowac albo poruszać brzuszkiem :)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, też bywacie głodne tak w środku nocy?

Bo ostatnio najchętniej zamieszkałabym w lodówce i tylko siłą woli się do niej nie wprowadzam.
Głodna zaś bywam parszywie. ;)

We wtorek idę do gina i tym samym wejdę w końcu na jakąś wagę. Co mnie przeraża. Po świetach pokazało prawie 54kg, a tyle to ważyłam tylko pod koniec pierwszej ciąży. :D

Na marginesie: dziś moje dziewczę pogoniło kopami kota, który umościł się bezczelnie na moim brzuchu. Panna już pokazuje mu, gdzie jest jego miejsce w stadzie. ;P

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry