mayllah
Fanka BB :)
Dziewczynki dawno tu zaglądałam, ale duzo nowych mamus [emoji1][emoji1][emoji1] Ja też już plus 6 kg a na Początku schudłam trzy, przez wymioty, kurcze niby nie jem dużo ani na słodkie nie mam ochoty jak w poprzedniej ciąży a waga leci do góry [emoji17]
No ale ruchu mam zdecydowanie mniej i to pewnie to, trudno trzrba będzie się za siebie wziąć.
Wczoraj byłam u koleżanki, która chodziła do tego samego gin co ja i cały czas gin mówiła że córka a 3 tyg przed okazał się chłopak. Trochę się zestresowalam bo ja już tyle dziewczecych ciuszków mam, wczoraj nabyłam kolejne w lumpku, mam nadzieję że jednak zostanie dziewczynka [emoji1]
Miłego dnia dziewczynki [emoji1]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No ale ruchu mam zdecydowanie mniej i to pewnie to, trudno trzrba będzie się za siebie wziąć.
Wczoraj byłam u koleżanki, która chodziła do tego samego gin co ja i cały czas gin mówiła że córka a 3 tyg przed okazał się chłopak. Trochę się zestresowalam bo ja już tyle dziewczecych ciuszków mam, wczoraj nabyłam kolejne w lumpku, mam nadzieję że jednak zostanie dziewczynka [emoji1]
Miłego dnia dziewczynki [emoji1]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom