reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja 1 czerwca juz 5 lat bedzie po slubie szybko czas leci czas na pierwsze dzieciatko [emoji5]
Ponawiam prośbę. Używaj przecinków, kropek, pauz, znaków zapytania, wykrzykników, itp. Jak tak piszesz jednym ciagiem, to nieraz ciężko znaleźć sens wypowiedzi :)

w4sq3e3ki6cqzuyy.png

Dziewczyny ja + 10 jak tak dalej pójdzie to będzie na końcu +20, a co najśmieszniejsze wogole słodyczy nie jem nawet w wigilię ciasta nie zjadłam , za to dużo orzechów i soki, muszę przystopować,
dziewczyny czym smarujcie brzuszki i piersi?

U mnie na plus 6kg... dziś 26t1d [emoji6] nie wymiotowałam, nie chorowałam, staram się dużo chodzić, od zawsze ograniczam słodkie, nie pije w ogóle napojow gazowych - od kilku lat, nie jem chipsow, unikam fast foodow - czasami tylko frytki... i myślę że coś dużo już przytyłam... widzę po sobie bardzo...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja + 10 jak tak dalej pójdzie to będzie na końcu +20, a co najśmieszniejsze wogole słodyczy nie jem nawet w wigilię ciasta nie zjadłam , za to dużo orzechów i soki, muszę przystopować,
dziewczyny czym smarujcie brzuszki i piersi?
Ja zdecydowałam się na oliwkę i balsam z Rossmana Babydream - głównie sugerowałam się tym żeby nie miały takie rzeczy pochodnej ropy naftowej, czasami na noc stosuje olej kokosowy nierafinowany... a Ty/ Wy?
Nie zauważyłam rozstępów, ale to chyba jeszcze za wcześnie???

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też używam oliwki ale z hipp, i narazie też nie zauważyłam rozstępów, ale troszkę martwię się o piersi, jak brzuszek równomiernie rośnie to piersi bardzo szybko

Dziewczyny bliżej 28 tyg idziecie na to usg co wykonuje się w 28 -32 usg, ja to jestem świeżakuem w tych sprawach, ale koleżanki mi mówiły że one chodziły gdzie indziej niż swój gin, że jest to 3 badanie prenatalne więc nie wiem

Ja używam Musteli maternite przeciw rozstepom, bo dwie koleżanki polecały. Ogólnie tendencji do rozstepow nie mam i mam nadzieję, że tak zostanie :)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w poprzedniej ciazy smarowalam się 2 x dziennie i tak mi się pojawiły rozstępy. Najgorzej skóra ucierpiała jak przenosilam ciazy o 2 tygodnie! Wtedy to normalnie widziałam jak mi na brzuchu skóra pęka [emoji44][emoji44]

hchygox116m52hb2.png

wnidk6nlehnhe9z6.png

Do góry