reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Przepraszam za brak tych znakow ale pisze cały czas na tel i stad ich brak.

Mi lekarz na 2 prenatalnych powiedział że jeżeli moja P gin nic nie zauważy niepokojącego to moge już nie robić.

Moja gin to jeden z najlepszych lekarzy w Białymstoku ale wysyła właśnie do specjalisty genetycznego od prenatalnych te 3 robi się ok 30tyg.

reklama
Ja używam Palmersa, wedlug opinii jeden z lepszych balsamów. Ja nigdy nie miałam żadnego rozstępu nigdzie więc ciężko powiedzieć. Piersi nie smaruje bo położna mi poradziła, że pobudza to laktację, a w tej chwili raczej nie jest to pożądane. :)

Dostałam receptę na luteine i diphergan. Z czego ten drugi jest dość niebezpieczny dla dziecka ( tak się dowiedziałam /:/ póki co czuje się całkiem dobrze, szyjka się nie skraca, skurczy też nie odczuwam. Mniej stresu, odpoczynek. Ale jak to zrobić w dzisiejszy czasach?! ;)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki teraz może trochę mniej przyjemny temat co do jedzonka ile kilo więcej macie na wadze od początku ciąży? :)

Ponad dyszkę, przestałam się ważyć, bo mi humor siadał, ale ze starszą po 42 tyg miałam +22... Po powrocie ze szpitala było 10 kilo mniej, przy karmieniu zleciało, więc liczę, że teraz się także uda.

Brzucho najpierw smarowałam oliwka Hipp, teraz ZIaja Mamma Mia, w kolejce czeka Pharmaceris, rozstępów brak...

Ruchy czuję non stop niemal, co mnie przeraża, kogo ja tam noszę??? :O

Klaudia - to witaj w domu :D

Młode Mężatki.... Nam we wrześniu pękła dycha po ślubie a teraz w styczniu 14 lat... :)

Do góry