reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja też mam takie dziwne sny, a wczoraj i dzisiaj głupoty mi się śniły, wczoraj aż się wystraszylam, dziewczyny coraz częściej oglądam ubranka na allegro i są takie sliczne, że mogłabym już kupować☺, ale wolę poczekać jeszcze do marca, ja już chce wiosnę,

Oj te sny to niezły hardcore. U mnie na szczęście najczęściej nie są jakieś straszne, ale dziś np. był jeden z tych mniej przyjemnych. Na szczęście mam świadomość, że to sen, więc specjalnie przerażona nie jestem :)

Sny to jedno ja skoro nie mogę spać w nocy i buszuje w Internecie to wydaje mi się,ze ktoś po domu chodzi,ze ktoś w korytarzu stoi,coś mi stuknie to się rozglądam odrazu. Ostatnio córka w nocy przyszła do nas i stała przy łóżku myślałam,ze zawału dostanę. Zresztą po urodzeniu dziecka zaczęłam się bardziej bać wielu rzeczy np chodzenia poznym wieczorem gdzieś sama,nie oglądam horrorów gdzie kiedyś uwielbiałam.

Dziewczyny a z tymi wyprawkami do szpitala to widzę że różnie, tam gdzie zamierzam rodzic to prawie nic nie potrzebują, tylko kilka rzeczy

reklama
Do góry