reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ile u Ciebie olo kosztuje nagranie ?

Ja tez nie lubie takich poznych wizyt caly dzien jak na szpilkach ale chodze tak bo maz rano pracuje.

A Wy dziewczyny chodzicie z partnerami na wizyty?

reklama
Dzięki dziewczyny :) Dzisiaj dokładnie 22hbd, czyli wczoraj 21t6d, termin na 18.05.
Powodzenia na wizytach Majóweczki!

Ja wczoraj pojechałam na wizytę z mężem i synkiem (2l). Niestety po drodze mały usnął więc zostali w samochodzie. Kilka razy w poprzedniej ciąży byliśmy razem, ale ja chyba jednak wolę sama...

U mnie usg 3d jest przy każdej wizycie wliczone także to akurat fajnie. Ja raz chodzę z partnerem raz bez. Dzisiaj będę mieć badanie na fotelu to dopiero później go zaproszę na oględziny [emoji14] chociaż znam dziewczyny, które biorą chłopów na każde badanie!!!! Nawet usg przezpochwowe [emoji14]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja byłam dwa razy z TŻ. Tzn ostatnio się spóźnił, ale najpierw gin zbadał mi szyjke, więc jak M. Dojechał na miejsce to akurat zaczynaliśmy USG malutkiej. Choć już nie taka mała, bo 608 g. :) później miałam badanie ginekologiczne na samolocie, to szybciutko wygoniłam TŻ na korytarz :D

No ja się niestety raz tak nadziałam, ne wiedziałam że USG będzie przezpochwowe, byłam pewna że przez brzuch. Czułam się trochę niezręcznie bo lekarz oczywiście bardzo serdecznie zaprosił męża do uczestnictwa i już nie bardzo miałam jak go wyprosić :)

U mojej lekarki to i na dopochwowe mozna brac meza bo tam jakby gabinet na 2 czesci podzielone i w jednej jest fotel i wszystko do badan a w drugiej duzy telewizor i maz nie widzi Cie przy badaniu fajnie zrobione.

Mysle ze maz ma lepszy widok niz ja na tym malym monitorze.

W poprzedniej ciazy nie byl ze mna i jak poronilam to ciezko bylo temu teraz chce chodzic nawet nie ma mowy by nie szedl tak czeka ze moze bardziej niz ja haha ☺

Gdzie ta 17 nie moge sie doczekac.

No właśnie, ja świadomie bym nie wzięła partnera na takie badanie. A znam kilka dziewczyn co mają podejście, że jak zrobił dziecko to niech teraz patrzy :D trochę może i mnie to dziwi, ale może facetom się to podoba?! :D

No właśnie, ja świadomie bym nie wzięła partnera na takie badanie. A znam kilka dziewczyn co mają podejście, że jak zrobił dziecko to niech teraz patrzy :D trochę może i mnie to dziwi, ale może facetom się to podoba?! :D
Chyba nie, bo jak mój wparował do gabinetu spóźniony, to od rzu zapytal "zdążyłem"? A lekarz na to: na badanie szyjki nie, ale na USG Maluszka jak najbardziej, a M. na to: na szyjke to nawet bym nie chcial :D hahaha

reklama
Do góry