reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ile u Ciebie olo kosztuje nagranie ?

Ja tez nie lubie takich poznych wizyt caly dzien jak na szpilkach ale chodze tak bo maz rano pracuje.

A Wy dziewczyny chodzicie z partnerami na wizyty?

reklama
Dzięki dziewczyny :) Dzisiaj dokładnie 22hbd, czyli wczoraj 21t6d, termin na 18.05.
Powodzenia na wizytach Majóweczki!

Ja wczoraj pojechałam na wizytę z mężem i synkiem (2l). Niestety po drodze mały usnął więc zostali w samochodzie. Kilka razy w poprzedniej ciąży byliśmy razem, ale ja chyba jednak wolę sama...

U mnie usg 3d jest przy każdej wizycie wliczone także to akurat fajnie. Ja raz chodzę z partnerem raz bez. Dzisiaj będę mieć badanie na fotelu to dopiero później go zaproszę na oględziny [emoji14] chociaż znam dziewczyny, które biorą chłopów na każde badanie!!!! Nawet usg przezpochwowe [emoji14]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja byłam dwa razy z TŻ. Tzn ostatnio się spóźnił, ale najpierw gin zbadał mi szyjke, więc jak M. Dojechał na miejsce to akurat zaczynaliśmy USG malutkiej. Choć już nie taka mała, bo 608 g. :) później miałam badanie ginekologiczne na samolocie, to szybciutko wygoniłam TŻ na korytarz :D

No ja się niestety raz tak nadziałam, ne wiedziałam że USG będzie przezpochwowe, byłam pewna że przez brzuch. Czułam się trochę niezręcznie bo lekarz oczywiście bardzo serdecznie zaprosił męża do uczestnictwa i już nie bardzo miałam jak go wyprosić :)

U mojej lekarki to i na dopochwowe mozna brac meza bo tam jakby gabinet na 2 czesci podzielone i w jednej jest fotel i wszystko do badan a w drugiej duzy telewizor i maz nie widzi Cie przy badaniu fajnie zrobione.

Mysle ze maz ma lepszy widok niz ja na tym malym monitorze.

W poprzedniej ciazy nie byl ze mna i jak poronilam to ciezko bylo temu teraz chce chodzic nawet nie ma mowy by nie szedl tak czeka ze moze bardziej niz ja haha ☺

Gdzie ta 17 nie moge sie doczekac.

No właśnie, ja świadomie bym nie wzięła partnera na takie badanie. A znam kilka dziewczyn co mają podejście, że jak zrobił dziecko to niech teraz patrzy :D trochę może i mnie to dziwi, ale może facetom się to podoba?! :D

No właśnie, ja świadomie bym nie wzięła partnera na takie badanie. A znam kilka dziewczyn co mają podejście, że jak zrobił dziecko to niech teraz patrzy :D trochę może i mnie to dziwi, ale może facetom się to podoba?! :D
Chyba nie, bo jak mój wparował do gabinetu spóźniony, to od rzu zapytal "zdążyłem"? A lekarz na to: na badanie szyjki nie, ale na USG Maluszka jak najbardziej, a M. na to: na szyjke to nawet bym nie chcial :D hahaha

reklama
Do góry