reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Ja niby spie normalnie ale budze sie zakrece sie po domu i znow moge isc spac mi sennosc z pierwszego trymestru nie minela☺

Troche mnie uspokoiłyście z tymi ruchami.

A co do przeczuc pluci to myślę że to chłopiec i mam nadzieje ze jutro wkońcu się dowiem.

reklama
Asia trzymam kciuki za wizytę:)

powiem tak: ja zakładałam,że będzie chłopak, wszyscy znajomi i rodzina zakładali ze chłopak. Wstałam rano przed połówkowym i mowie do Niemęża: Dziewczyna..
no i jest :D nie ma co obstawiać :-)

Uspokoiłyście mnie trochę z tymi ruchami.
Martchen u mnie to samo było. Wszyscy mówili że wyglądam tak że będzie syn.a tu psikus. Dziewczynka :) długo nie chciała ujawnić swojej płci :)

oj te dziewuchy :D
my mimo,że obstawialiśmy syna to wybraliśmy tylko imię dla dziewczynki :) a i tam w końcu b będzie zupełnie inne:D

Ja tez chciałam dziewczynkę i masz - chłop jak dąb :D ale tez się cieszę. Co do siary z piersi... u mnie już dość długo. Najpierw przezroczysty płyn później trochę zabarwione mi leci. Dziwne to było na początku ale teraz się przyzwyczaiłam. :p oznacza to jednak w sumie dobrze, ze wszystko mam drożne i przygotowuje się do laktacji. :p

Napisane na iPad w aplikacji Link do: Tapatalk

Witam nowe mamy :).
Ja zaczęłam czuć w 20 tc ruchy. Generalnie czuje małą często, np wczoraj dosłownie prawie cały dzien (!), aż wieczorem czułam sie taka skopana od środka, a dzisiaj cisza na razie. Lekarz mówił, ze nie ma co sie przejmować nieregularnością na razie, po prostu czasem maluszki potrzebuje więcej odpoczynku i śpią ;).
Mi tez sie sen rozregulował, kiedyś starałam sie przed 23 iść spać i przed 8 pobudka. Teraz ide koło 2 i śpię jak zabita do 9, a czasem i dłużej. I w dzien tez zdarzy mi sie dodatkowo z godzinę pospać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ze snem tez mam problemy, najpierw spałam po 11-12 h, tak teraz budzę się w nocy i nie umiem zasnąć, później o 7 pobudka.
Jutro mam wizytę, doczekać się nie umiem bo stwierdzono ostatnio u mnie łożysko przodujące. Naczytałam się o tym, strach mnie ogarnął... mam nadzieje, ze dobrych rzeczy się dowiem jutro!

Napisane na iPad w aplikacji Link do: Tapatalk

reklama
Wszyscy mówią, że chłopiec... a ja sama nie wiem ;) Mamy już córeczkę, więc gdyby znalazł się chłopiec do pary to byłoby cudownie, z kolei na dziewczynkę mielibyśmy prawie wszystko gotowe ;) Z niecierpliwością czekam godz. 17.00- wówczas wszystko będzie jasne. Co do ruchów czuję idealnie już dobre 3 tygodnie :) Łożysko na tylnej ścianie, poza tym druga ciąża. Przy pierwszej około 20 tyg. mogłam powiedzieć, że faktycznie czuję ;)

Do góry