reklama
MajaMaj
Fanka BB :)
Ja mam wizytę w środę, już przebieram nogami z niecierpliwością. Też zastanawiam się czy już nie pójść na zwolnienie- czy lekarz może wypisać zwolnienie np od poniedziałku czy musi od tego dnia kiedy u niego będę, orientujecie się?
Co do bólu w pachwinach- ja cierpię, dodatkowo zaczyna mnie boleć już spojenie łonowe. W poprzedniej ciąży też bolało, nie mogłam się z boku na bok w nocy przekręcić bez jęków i stęków.
Co do bólu w pachwinach- ja cierpię, dodatkowo zaczyna mnie boleć już spojenie łonowe. W poprzedniej ciąży też bolało, nie mogłam się z boku na bok w nocy przekręcić bez jęków i stęków.
milkaklaudia
Ja każdej wizyty nie mogę się doczekać, a kolejna mam 23.01 najchętniej chodzilabym raz w tygodniu co do rzeczy dlaczego małej mam kupiony kocyk (nie mogłam się oprzeć) kilka bodow i pajacy. Wózek w planach bebetto_torino w kolorze szarym. Łóżeczko i dużo rzeczy mam po siostrze także nie będę przesadzać z kupowaniem.
Ala chyba podobna do mamy a dlaczego ustalił cc? Najważniejsze że wszystko w porządku
Ala chyba podobna do mamy a dlaczego ustalił cc? Najważniejsze że wszystko w porządku
milkaklaudia
Materacyk w komplecie był 120*60 standardowea jak padło słowo łożeczko to spytam bo mnie męczy )
jaki materacyk? i lozeczko 120*60 czy 147*70?
milkaklaudia
Materac dokładniej w opisie bawełna 100% gryka, kokos, pianka
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
CC miałam poprzednio, blizna nieco dyskusyjna, dlatego teraz wskazanie, ale jakby nawet blizna była śliczniusia to kręgosłup mam pośrubowany co też byłoby wskazaniem A poprzednio ciąża trwała 42 tygodnie, skurcze co 3 minuty i zero rozwarcia stąd cięcie
Łóżeczko standard 120*60, materac podobnie jak przy Hani - będzie gryka i kokos a co jeszcze to muszę się zastanowic Bez szaleństwa
Łóżeczko standard 120*60, materac podobnie jak przy Hani - będzie gryka i kokos a co jeszcze to muszę się zastanowic Bez szaleństwa
asia333podlasie
Dziewczyny czy po drugim prenatalnym wyniki sa odrazu czy trzeba czekac tak jak przy pierwszym z krwi ?
reklama