reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Jeszcze nie myślałam o porodzie ale chyba w szpitalu wszystko ma swoje plusy. A Ty gdzie planujesz rodzić? Ja też mam 28 lat [emoji5]

ja jestem po jednym poronieniu więc żyje z tygodnia na tydzień boje się planować do przodu dziś też jakaś wydzielina mi się pojawiła tak jak pisałam wyżej i odrazu strach.
Kochana przykro mi, że masz takie smutne doświadczenia [emoji22] Ale zobacz... jesteśmy już po połowie ciąży... najgorszy okres za nami... musi być dobrze [emoji8] po prostu musi... nie przyjmuje innej opcji [emoji6]

Wydzieliny nie miałam... a próbowałeś dzwonić do gin? Może to świadczy o jakimś zakażeniu bakteryjnym..? Może pomogą jakieś globulki?

Ja muszę zadzwonić lub dojechać do Arciszewskich i zapytać o szczególny... podobno zrobili się teraz wygodni i najchętniej to biorą kobiety na cesarkę a ja bym chciała spróbować naturalnie ze znieczuleniem... słyszałaś jakieś wiarygodne opinie???

W sumie w tym roku to już będę miała 29 lat ale to dopiero we wrześniu [emoji3]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nastawilam się już na chłopca razem z mezem chcieliśmy :) na lodówce wisi kartka a4 z imionami chłopców a tu psikus
Różnie to bywa... może się jeszcze zmienić [emoji6] dobrze że ubranek nie kupiłaś już [emoji6] ale najważniejsze jest to że dzidziuś zdrowy [emoji3] zakochacie się w swojej księżniczce [emoji7][emoji7][emoji7]

Co do Arciszewskich to rózne sa opinie. Teraz w szpitalach obu sa nowe budynki wiec warunki jak i u nich. Problem jest jesli sa jakies komplikacje poniewaz szpitale nie chca przyjmowac po prywatnych klinikach.

I opinie jak o szpitalach jedni chwala inni nie . Nasze szpital na Skladowskiej jest niby jednym z lepszych w Polsce a teraz caly nowy odzial beda wlasnie sie przenosic.

Ja tez w listopadzie 29 lat ☺

W Bielsku lub Siemiatyczach nie ma gdzie rodzic ?

Dziekuje dzwonilam do lekarki znaczy do recepcji to ma dziewczyna spytac P.doktor i odzwonic najwazniejsze ze nic mnie nie swedzi i nie piecze.

Ale u nas sniegu napadalo prawdziwa zima a jak tam u Was dziewczyny?☺

Mam jeszcze pytanie wszystkie piszecie o usg polowkowym ,czy ono rozni sie jakos od innego ja bylam w 20 tyg na wizycie ale nic mi dr nie mowila ze to polowkowe czy cos.

Mierzyla glowke brzuszek itd ale w 16 tyg tez to robila wiec nie wiem czy to po prostu zwykla wizyta czy cos mnie ominelo ☺

Co do Arciszewskich to rózne sa opinie. Teraz w szpitalach obu sa nowe budynki wiec warunki jak i u nich. Problem jest jesli sa jakies komplikacje poniewaz szpitale nie chca przyjmowac po prywatnych klinikach.

I opinie jak o szpitalach jedni chwala inni nie . Nasze szpital na Skladowskiej jest niby jednym z lepszych w Polsce a teraz caly nowy odzial beda wlasnie sie przenosic.

Ja tez w listopadzie 29 lat [emoji5]

W Bielsku lub Siemiatyczach nie ma gdzie rodzic ?
I tego właśnie sie biorę że jak coś bedzie nie tak i skieruja do szpitala to tam już będę traktowana jak piąte koło u wozu...
W Bielsku raczej nie będę rodzić bo jakies problemy są tam na położnictwie więc zostają Siemiatycze [emoji3] najgorzej że znieczulenia niestety nie ma dostępnego [emoji20]

reklama
Dziekuje dzwonilam do lekarki znaczy do recepcji to ma dziewczyna spytac P.doktor i odzwonic najwazniejsze ze nic mnie nie swedzi i nie piecze.

Ale u nas sniegu napadalo prawdziwa zima a jak tam u Was dziewczyny?[emoji5]
U mnie rano piękny śnieg padał a teraz trochę chlapa [emoji20]

Do góry