reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Jeszcze nie myślałam o porodzie ale chyba w szpitalu wszystko ma swoje plusy. A Ty gdzie planujesz rodzić? Ja też mam 28 lat [emoji5]

ja jestem po jednym poronieniu więc żyje z tygodnia na tydzień boje się planować do przodu dziś też jakaś wydzielina mi się pojawiła tak jak pisałam wyżej i odrazu strach.
Kochana przykro mi, że masz takie smutne doświadczenia [emoji22] Ale zobacz... jesteśmy już po połowie ciąży... najgorszy okres za nami... musi być dobrze [emoji8] po prostu musi... nie przyjmuje innej opcji [emoji6]

Wydzieliny nie miałam... a próbowałeś dzwonić do gin? Może to świadczy o jakimś zakażeniu bakteryjnym..? Może pomogą jakieś globulki?

Ja muszę zadzwonić lub dojechać do Arciszewskich i zapytać o szczególny... podobno zrobili się teraz wygodni i najchętniej to biorą kobiety na cesarkę a ja bym chciała spróbować naturalnie ze znieczuleniem... słyszałaś jakieś wiarygodne opinie???

W sumie w tym roku to już będę miała 29 lat ale to dopiero we wrześniu [emoji3]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nastawilam się już na chłopca razem z mezem chcieliśmy :) na lodówce wisi kartka a4 z imionami chłopców a tu psikus
Różnie to bywa... może się jeszcze zmienić [emoji6] dobrze że ubranek nie kupiłaś już [emoji6] ale najważniejsze jest to że dzidziuś zdrowy [emoji3] zakochacie się w swojej księżniczce [emoji7][emoji7][emoji7]

Co do Arciszewskich to rózne sa opinie. Teraz w szpitalach obu sa nowe budynki wiec warunki jak i u nich. Problem jest jesli sa jakies komplikacje poniewaz szpitale nie chca przyjmowac po prywatnych klinikach.

I opinie jak o szpitalach jedni chwala inni nie . Nasze szpital na Skladowskiej jest niby jednym z lepszych w Polsce a teraz caly nowy odzial beda wlasnie sie przenosic.

Ja tez w listopadzie 29 lat ☺

W Bielsku lub Siemiatyczach nie ma gdzie rodzic ?

Dziekuje dzwonilam do lekarki znaczy do recepcji to ma dziewczyna spytac P.doktor i odzwonic najwazniejsze ze nic mnie nie swedzi i nie piecze.

Ale u nas sniegu napadalo prawdziwa zima a jak tam u Was dziewczyny?☺

Mam jeszcze pytanie wszystkie piszecie o usg polowkowym ,czy ono rozni sie jakos od innego ja bylam w 20 tyg na wizycie ale nic mi dr nie mowila ze to polowkowe czy cos.

Mierzyla glowke brzuszek itd ale w 16 tyg tez to robila wiec nie wiem czy to po prostu zwykla wizyta czy cos mnie ominelo ☺

Co do Arciszewskich to rózne sa opinie. Teraz w szpitalach obu sa nowe budynki wiec warunki jak i u nich. Problem jest jesli sa jakies komplikacje poniewaz szpitale nie chca przyjmowac po prywatnych klinikach.

I opinie jak o szpitalach jedni chwala inni nie . Nasze szpital na Skladowskiej jest niby jednym z lepszych w Polsce a teraz caly nowy odzial beda wlasnie sie przenosic.

Ja tez w listopadzie 29 lat [emoji5]

W Bielsku lub Siemiatyczach nie ma gdzie rodzic ?
I tego właśnie sie biorę że jak coś bedzie nie tak i skieruja do szpitala to tam już będę traktowana jak piąte koło u wozu...
W Bielsku raczej nie będę rodzić bo jakies problemy są tam na położnictwie więc zostają Siemiatycze [emoji3] najgorzej że znieczulenia niestety nie ma dostępnego [emoji20]

reklama
Dziekuje dzwonilam do lekarki znaczy do recepcji to ma dziewczyna spytac P.doktor i odzwonic najwazniejsze ze nic mnie nie swedzi i nie piecze.

Ale u nas sniegu napadalo prawdziwa zima a jak tam u Was dziewczyny?[emoji5]
U mnie rano piękny śnieg padał a teraz trochę chlapa [emoji20]

Do góry