reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2017

Ja czasami czuje takie laskotanie w brzuchu ale nie wiem czy to dzieciątko czy jelita robią mi figle, łożysko mam na tylnej ścianie a jest to moja 1 ciaza, dziewczyny zastanawiam się jak mam liczyć tyg bo z om wychodzi mi 15 tydz a z usg dziecko zawsze było większe o kilka dni i jest 16 tydz
Moj gin liczy od OM. Z usg tez mam tydzien starsze ale on nie bierze tego pod uwage.

reklama
A mi się właśnie wydaje, że czuję czasami Dzidzi. Np. wczoraj zdarzyło mi się to, gdy położyłam się odpocząć po obiedzie, a dzisiaj w trakcie obiadu jak siedziałam. Jest to dość delikatne, po prawej stronie w dole brzucha. No, ale nie wiem czy to możliwe w ogóle... Bo jest to moja pierwsza ciąża, jutro zaczynam 16 tc (a czułam już wcześniej) i nawet nie wiem jak mam umiejscowione łożysko. Tyle tylko, że jestem dość szczupła. A raczej byłam, bo teraz waga wesoło dryfuje w górę :D Może to coś innego, a ja tylko myślę, że Dzidzi. Ale z drugiej strony nie miałam wcześniej takiego uczucia, więc sama nie wiem.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pierwszej ciazy poczulam ruchy w 18tyg. Teraz koncze 16 i narazie nic. Przytylam tylko 1,5kg. Mysle ze jeszcze to malenstwo zdazy mnie poobijac od srodka ;)

a macie uczucie takiego hmmm wydecia brzucha? jakbyscie na maxa chcialy wypiac brzuch?
mam wrazenie, ze z kazdym dniem brzuch jest wiekszy...
ledwo co kurtke zaczelam dopinac :/

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry