reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja dopiero robię zupę, u mnie obiad standardowo na 14 czy zupa czy nie. Zresztą nie widzę sensu wcześniej bo córka jak nie chodzi do przedszkola to śpi do 10 a ok 11 je śniadanie. Strasznie ciężko jej się wygramolic z łóżka dziś zjadła w łóżku i leżała do 12. Mały len po tacie [emoji6] ja dziś planuje wywiesić to nieszczęsne pranie, zrobić nowe, popracować i zrobić parę rzeczy do szkoły na sobotę. Także dzień będzie produktywny i cieszę się że samopoczucie pozwala na to.

A z innej beczki. Sąsiadka jest w 5 tyg ciąży i ma torbiel na jajniku, spotkała się któraś z was z tym? Czy to groźne dla ciąży?

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Podaj jak możesz przepis to wypróbuję[emoji6]

Gotujesz wywar z warzyw plus przyprawy, dodajesz pieczarki, pora jak lubisz. Można też trochę drobnego makaronu. Lepisz kulki miesne albo z lenistwa nadajesz kształt mała łyżeczka i rzucasz od razu do zupy. Jak się ugotują rozrabiasz serek topiony najlepiej 2 z zupą i zaprawiasz . Smacznego

Ja dopiero robię zupę, u mnie obiad standardowo na 14 czy zupa czy nie. Zresztą nie widzę sensu wcześniej bo córka jak nie chodzi do przedszkola to śpi do 10 a ok 11 je śniadanie. Strasznie ciężko jej się wygramolic z łóżka dziś zjadła w łóżku i leżała do 12. Mały len po tacie [emoji6] ja dziś planuje wywiesić to nieszczęsne pranie, zrobić nowe, popracować i zrobić parę rzeczy do szkoły na sobotę. Także dzień będzie produktywny i cieszę się że samopoczucie pozwala na to.

A z innej beczki. Sąsiadka jest w 5 tyg ciąży i ma torbiel na jajniku, spotkała się któraś z was z tym? Czy to groźne dla ciąży?

Mi po poronieniach zdarzyly sie torbiele nawet raz mi jedna pekla.
Z tego co wiem to w ciazy nie jest grozna. Powinna sie sama wchlonac.

reklama
Rzadko tu zaglądam z braku czasu i powiem Wam że ciężko Was nadrobić. Czytam a później tracę wątek co chciałam napisać. U mnie z racji że się dobrze czuję oprócz wieczornej śpiączki mąż nie odczuwa że jestem w ciąży. A że to 15 tydz. I brzuch mały; ruchów nie czuję bo łożysko na ścianie przedniej to też zapominam o ciąży. Więc tak samo w domu wszystko na mojej głowie .

Do góry