reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Imprezy w ciąży...uwielbiam..chyba nie ma nic gorszego. Ja mam tak ze jak dłużej posiedzę w jednym miejscu w zapiety spodniach to mnie wzdyma, zatrzymują Mo się chyba gazy i strasznie boli brzuch. Napić się człowiek nie może, nie pozostaje nic innego jak jeść ;) my za tydz tez mamy 18-stke mojego L kuzynki. Impreza na 110 osób, jakaś masakra. Na naszym weselu mniej osób było ;) ja mam taką czarna luźna sukienkę, zobaczymy jak będę wyglądać ;) tylko się zastanawiam jakie rajty do tego? Czarne grube kryjące?cienkie czarne czy cieliste? Pomóżcie ;)
Czarne fajnie wydłuża sylwetke:)A tak to widać sukienkę potem przerwa jak cieliste rajstopy i czarne buty no chyba że cieliste buty do cielesnych rajstop:)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochane :)

My tez bylismy wczoraj w kinie i kurcze siedzenie dłuższe w jednej pozycji jest męczące no ale fajnie gdzieś czasem wyjsć a nie tylko siedzieć w domu.
Powiem Wam ze ja dzisiaj doznałam szoku byłam w sklepie z mężem a tacy starsi państwo czy nie chce przejść przed nich ze swoimi zakupami bardzo miło mi sie zrobiło ale z racji tego ze czułam sie ok to bardzo podziękowałam ;)
Ja nie należę do szczupłych osób i cały czas mam wrazenie ze nie witać ze jetem w ciazy tylko ze babie pewnie coś sie przytyło a tu chyba juz mój brzusio nie tylko dla mnie robi sie ciążowy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imprezy w ciąży...uwielbiam..chyba nie ma nic gorszego. Ja mam tak ze jak dłużej posiedzę w jednym miejscu w zapiety spodniach to mnie wzdyma, zatrzymują Mo się chyba gazy i strasznie boli brzuch. Napić się człowiek nie może, nie pozostaje nic innego jak jeść ;) my za tydz tez mamy 18-stke mojego L kuzynki. Impreza na 110 osób, jakaś masakra. Na naszym weselu mniej osób było ;) ja mam taką czarna luźna sukienkę, zobaczymy jak będę wyglądać ;) tylko się zastanawiam jakie rajty do tego? Czarne grube kryjące?cienkie czarne czy cieliste? Pomóżcie ;)
Ja bym wzięła czarne, ale cienkie. Z resztą ja do wszystkiego ubierałabym czarne :D
Dziewczyny czy polecacie jakieś fajne dana na imprezę rodzinna ale sprawdzone ?:)
Ja nie ma teraz weny a wszystko co znajdę to nie wiem czy sprawdzone.
Jak by byli sami młodzi to sushi i przekąski ale będą babcie,ciotki o wujkowie więc sami wiecie musi być nie koniecznie modne ani light:-(

Jagi, a jajka w sosie tatarskim? Posoekane grzybki marynowane z odrobiną cebulki i majonez, sól, pieprz i polać tym połówki jaj.
Albo sałatka z ananasem, serem żółtym, kukurydza, majonezem i wcisnietymi 3 zabkami czosnku. Albo świeża sałatka z sałaty lodowej, sera feta, pomidorów suszonych z prazonym slonecznikiem i pestkami dyni. Jako sos kilka łyżek tej zalewy z pomidorów i sok z cytryny.

Ja bym wzięła czarne, ale cienkie. Z resztą ja do wszystkiego ubierałabym czarne :D

Jagi, a jajka w sosie tatarskim? Posoekane grzybki marynowane z odrobiną cebulki i majonez, sól, pieprz i polać tym połówki jaj.
Albo sałatka z ananasem, serem żółtym, kukurydza, majonezem i wcisnietymi 3 zabkami czosnku. Albo świeża sałatka z sałaty lodowej, sera feta, pomidorów suszonych z prazonym slonecznikiem i pestkami dyni. Jako sos kilka łyżek tej zalewy z pomidorów i sok z cytryny.
O super te jajka zapomniałam o nich:)
Sałatka z ananasem też świetny pomysł.
Moja teściowa mężowi powiedziała że chciałaby by była gęś faszerowane. Chyba że sama ja sobie upiecze :-)

O super te jajka zapomniałam o nich:)
Sałatka z ananasem też świetny pomysł.
Moja teściowa mężowi powiedziała że chciałaby by była gęś faszerowane. Chyba że sama ja sobie upiecze :-)

Co do dań na ciepło, nie pomogę. U mnie jak są goście to albo gołąbki robię, bigos, placki po węgiersku, itp. Robię tyle, ile zdążyłam się nauczyć w domu, zanim wyjechałam na dobre :)

reklama
Do góry