reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Imprezy w ciąży...uwielbiam..chyba nie ma nic gorszego. Ja mam tak ze jak dłużej posiedzę w jednym miejscu w zapiety spodniach to mnie wzdyma, zatrzymują Mo się chyba gazy i strasznie boli brzuch. Napić się człowiek nie może, nie pozostaje nic innego jak jeść ;) my za tydz tez mamy 18-stke mojego L kuzynki. Impreza na 110 osób, jakaś masakra. Na naszym weselu mniej osób było ;) ja mam taką czarna luźna sukienkę, zobaczymy jak będę wyglądać ;) tylko się zastanawiam jakie rajty do tego? Czarne grube kryjące?cienkie czarne czy cieliste? Pomóżcie ;)
Czarne fajnie wydłuża sylwetke:)A tak to widać sukienkę potem przerwa jak cieliste rajstopy i czarne buty no chyba że cieliste buty do cielesnych rajstop:)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochane :)

My tez bylismy wczoraj w kinie i kurcze siedzenie dłuższe w jednej pozycji jest męczące no ale fajnie gdzieś czasem wyjsć a nie tylko siedzieć w domu.
Powiem Wam ze ja dzisiaj doznałam szoku byłam w sklepie z mężem a tacy starsi państwo czy nie chce przejść przed nich ze swoimi zakupami bardzo miło mi sie zrobiło ale z racji tego ze czułam sie ok to bardzo podziękowałam ;)
Ja nie należę do szczupłych osób i cały czas mam wrazenie ze nie witać ze jetem w ciazy tylko ze babie pewnie coś sie przytyło a tu chyba juz mój brzusio nie tylko dla mnie robi sie ciążowy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imprezy w ciąży...uwielbiam..chyba nie ma nic gorszego. Ja mam tak ze jak dłużej posiedzę w jednym miejscu w zapiety spodniach to mnie wzdyma, zatrzymują Mo się chyba gazy i strasznie boli brzuch. Napić się człowiek nie może, nie pozostaje nic innego jak jeść ;) my za tydz tez mamy 18-stke mojego L kuzynki. Impreza na 110 osób, jakaś masakra. Na naszym weselu mniej osób było ;) ja mam taką czarna luźna sukienkę, zobaczymy jak będę wyglądać ;) tylko się zastanawiam jakie rajty do tego? Czarne grube kryjące?cienkie czarne czy cieliste? Pomóżcie ;)
Ja bym wzięła czarne, ale cienkie. Z resztą ja do wszystkiego ubierałabym czarne :D
Dziewczyny czy polecacie jakieś fajne dana na imprezę rodzinna ale sprawdzone ?:)
Ja nie ma teraz weny a wszystko co znajdę to nie wiem czy sprawdzone.
Jak by byli sami młodzi to sushi i przekąski ale będą babcie,ciotki o wujkowie więc sami wiecie musi być nie koniecznie modne ani light:-(

Jagi, a jajka w sosie tatarskim? Posoekane grzybki marynowane z odrobiną cebulki i majonez, sól, pieprz i polać tym połówki jaj.
Albo sałatka z ananasem, serem żółtym, kukurydza, majonezem i wcisnietymi 3 zabkami czosnku. Albo świeża sałatka z sałaty lodowej, sera feta, pomidorów suszonych z prazonym slonecznikiem i pestkami dyni. Jako sos kilka łyżek tej zalewy z pomidorów i sok z cytryny.

Ja bym wzięła czarne, ale cienkie. Z resztą ja do wszystkiego ubierałabym czarne :D

Jagi, a jajka w sosie tatarskim? Posoekane grzybki marynowane z odrobiną cebulki i majonez, sól, pieprz i polać tym połówki jaj.
Albo sałatka z ananasem, serem żółtym, kukurydza, majonezem i wcisnietymi 3 zabkami czosnku. Albo świeża sałatka z sałaty lodowej, sera feta, pomidorów suszonych z prazonym slonecznikiem i pestkami dyni. Jako sos kilka łyżek tej zalewy z pomidorów i sok z cytryny.
O super te jajka zapomniałam o nich:)
Sałatka z ananasem też świetny pomysł.
Moja teściowa mężowi powiedziała że chciałaby by była gęś faszerowane. Chyba że sama ja sobie upiecze :-)

O super te jajka zapomniałam o nich:)
Sałatka z ananasem też świetny pomysł.
Moja teściowa mężowi powiedziała że chciałaby by była gęś faszerowane. Chyba że sama ja sobie upiecze :-)

Co do dań na ciepło, nie pomogę. U mnie jak są goście to albo gołąbki robię, bigos, placki po węgiersku, itp. Robię tyle, ile zdążyłam się nauczyć w domu, zanim wyjechałam na dobre :)

reklama
Do góry