reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Lekarze nie mają na to lekarstwa, ale masaż u dobrego fizoterapeuty może pomóc.
W końcówce ciąży miałam mega rwe kulszowa, lekarze dawali apap, a godzina masażu postawiła mnie na nogi.

Jej, zaczynam już 16 tydzień. Za miesiąc połowa ciąży. A dziecko we mnie jest już wielkości GRUSZKI. Patrzę na gruszki na blacie kuchennym i wierzyć mi się nie chce.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie czasem pobolewa w krzyżu, lekko z prawej strony. Ale nie cały czas.

Boję się powrotu problemów z żylakami. Tak się cieszyłam, że po ciąży wszystko poznikało. Teraz chyba powoli wraca.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie czasem pobolewa w krzyżu, lekko z prawej strony. Ale nie cały czas.

Boję się powrotu problemów z żylakami. Tak się cieszyłam, że po ciąży wszystko poznikało. Teraz chyba powoli wraca.

Ja mam cztery żylaki po pierwszej ciąży, nic mi nie zniknęło [emoji20]

Ja miałam przed ciążą i mam teraz. Czasami jest tak źle, że nie mogę wstać z łóżka, albo sama się ubrać. Nie mogę się masować, jedynie co mogę to rozruszać kręgosłup, bo nie lubi bezczynności

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

Ja witaminy biore mama dha bral ktoś? W pierwszej ciazy brałam tylko na poczatku kwas foliowy i pozniej juz nic. Co do snow ja tez mam bardzo realistyczne i do tego w pewnym sensie sie sprawdzaja.

Na obiadek dzis mam gołąbki, robilam wczoraj a ze dzis mam lenia to obiad gotowy mi niestety tez juz zylaki wychodza a najgorsze ze wychodzi mi w miejscu intymnym, mialam go w pierwszej ciazy ale na końcówce pozniej znikł, a juz teraz wychodzi, co to bedzie na koniec.

reklama
Czy któraś mamusia ma problemy z kręgosłupem w ciąży ?? Ja od niedzieli ledwo chodzę boli mnie bardzo prawa strona bioder i prawa noga :( bylam u lekarza i podobno to ucisk na kręgosłup przez ciaze i tylo zgięcie macicy i nie ma na to lekarstwa tylko trzeba czekać jak macica wyjdzie do przodu to może będzie lepiej :\ a ja juz ledwo zyje :(
Ja mam w sumie już od dawna , a teraz się tylko zasilił bo musiałam lęki odstawić. Rwa kulszowa powrocil , siedzieć nie mogę więc albo leżę albo staram się być w ruchu. Masaż może dużo pomóc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry