reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny dziwna sprawa chociaż czytałam, że to normalne. Krwawię lecz tak delikatnie, jestem w 4 tyg. Poczekam do jutra. Jeśli wtedy się nasili dzwonię do dr. Podobno może to być tzw krwawienie implantacyjne i jeśli nadal nam ból piersi ( a mam) i krwawienie nie jest ciemne i intensywne to jest ok. Miałyście tak ?
A to swieza krew czy takie brudzenie brunatne?
Moze zadzwon do lekarza?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Może to być krwawienie implantacyjne ale każde krwawienie chyba należałoby skonsultować.... tak myślę

Dziewczyny, a mnie martwi ten brzuch, że mnie mniej boli niz 2-3 dni temu.....prawie wcale :( może nic tam już nie rosnie...mam schizy!!! Bolą waz brzuchy non stop???

mayllach- dobrze, że przełożyłaś na jutro, lepiej to sprawdzic

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
zapmarta- zapraszamy :)[/QUOTE]
Dobrze ze Cie brzuch nie boli:)

Ja przełożyłam wizytę na jutro bo po zrobieniu kupy (przepraszam za dosłownosx) zauważyłam dużo śluzu zabarwienego na różowo, i się wystraszylam :-( moja gin powiedziała że jak zaczelabym krwawic krwią to od razu do szpitala

Daj znac jak jutro po wizycie u lekarza.
Teraz jest ok?

Może to być krwawienie implantacyjne ale każde krwawienie chyba należałoby skonsultować.... tak myślę

Dziewczyny, a mnie martwi ten brzuch, że mnie mniej boli niz 2-3 dni temu.....prawie wcale :( może nic tam już nie rosnie...mam schizy!!! Bolą waz brzuchy non stop???

mayllach- dobrze, że przełożyłaś na jutro, lepiej to sprawdzic

zapmarta- zapraszamy :)[/QUOTE]
Mnie w ogóle brzuch nie bolal, dopiero dzis mnie jakoś tak dziwnie ciagnie szczególnie przy wstawaniu z krzesla, wcześniej nic

Dziewczyny dziwna sprawa chociaż czytałam, że to normalne. Krwawię lecz tak delikatnie, jestem w 4 tyg. Poczekam do jutra. Jeśli wtedy się nasili dzwonię do dr. Podobno może to być tzw krwawienie implantacyjne i jeśli nadal nam ból piersi ( a mam) i krwawienie nie jest ciemne i intensywne to jest ok. Miałyście tak ?
Plamienie implantacyjne towarzyszyć może zagnieżdżaniu się zarodka. Skoro już wiesz, że jesteś w ciąży, to nie może być dopiero implantacja. To żywa krew? Brudzenie? Ja bym kontaktowała się z lekarzem.

jutro zapytam lekarkę, oprócz brzucha wszystkie inne objawy są, spać mi się chce, mdli mnie jak poczuje smrodek, cycki bolą, hormony szaleją, ryczałam dziś w pracy

jutro zapytam lekarkę, oprócz brzucha wszystkie inne objawy są, spać mi się chce, mdli mnie jak poczuje smrodek, cycki bolą, hormony szaleją, ryczałam dziś w pracy
Mnie brzuch też boli mniej. To znaczy nie bez przerwy, a ścisłej, to rzadziej niż częściej, ale jak już zaboli, to dość intensywnie.

reklama
Do góry