reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
rjoanka - uwielbiam tez ciuezki z Lidla :) Moja tez w nich caly czas chodzi z rozm 18/24 i tez mam wrazenie ze rosną razem z nią, getry i bodziaki bardzo lubie, z bluzeczkami roznie to bywa ;)
Od dzisiaj jest w katalogu odzież dziecięca. Mama ma pod blokiem i już dzwoniła, że kupiła strasznie dużo, bo jej się wszystko podobało. Szczęście, że jest 7 dni na zwrot :-p

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Sport u mnie narazie oprócz spacerów z dzieckiem i aktywnej zabawy w domu nie istnieje. Wcześniej chodziłam na fitness i w klubie są zajęcia dla ciężarnych ale o 14.15 a ja do 15 w pracy. Wiec jak będę już na zwolnieniu to zacznę chodzić, chociaż tyle mam już planów co zrobię na zwolnieniu ze zaczynam wątpić czy cokolwiek uda mi się zrobić ;)
A jeśli chodzi o preferencje co do płci to na początku chciałam córcie, mam synka 3 latka. Potem było mi obojętne, na którymś z kolei usg dr powiedział ze być może chłopak i tak już się przyzwyczaiłam do chłopca ze dziwne by było gdyby teraz okazało się ze jednak dziewczynka ;) co by jednak nie było pokocham jak swoje ;) hehe

Blondie - wiesz.. musialo tak wyjsc, bo poszlam do niego w 13tyg a on do mnoe z buzią wyskoczyl, ze co tak pozno ze dopiero do lekarza to mu powiedzialam, ze chodze prywatnie a na serio musialam skonsultowac wyniki posiewu moczu na juz, wiec tak wyszlo (juz tam do niego nie pojde, juz sie zrazilam) :/

Jagi - w ktorym tyg dr Ci prognozował/ła płec? wierzysz, ze sie nie zmieni? :)

Blondie - wiesz.. musialo tak wyjsc, bo poszlam do niego w 13tyg a on do mnoe z buzią wyskoczyl, ze co tak pozno ze dopiero do lekarza to mu powiedzialam, ze chodze prywatnie a na serio musialam skonsultowac wyniki posiewu moczu na juz, wiec tak wyszlo (juz tam do niego nie pojde, juz sie zrazilam) :/

Jagi - w ktorym tyg dr Ci prognozował/ła płec? wierzysz, ze sie nie zmieni? :)
W 13 tc.Bardzo dobry specjalista na bardzo dobrym sprzecie.Kazdej z znajomych na 1 prenatalnych powiedziala o plci i sie sprawdzilo.Zobaczymy[emoji4]
Ide w pn do swojego to bedziec 16 tc wiec zobaczymy co powie teraz lekarz prowadzacy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

dobra, dobra, tylko co ja bym musiała robić jako ten moderator? kompletnie nie wiem o co kaman.

Kurde to nasza broszka do ilu lekarzy chodzimy, mamy do tego prawo.

Ja bym chciała bardzo synka, bardzo, bardzo :) Mam dwie córki, jak urodzi się trzecia to będzie wesoło, bo dziewczynki ze sobą mocno rywalizują a jak synek, to one będą we dwie siostry a brat to brat :) Wszyscy w rodzinie liczą na siusiaka :) Wiadomo, że dziewczynki za drzwi nie wystawię :) pokochamy :) ;)

magda- wiele kobiet ma takie wątpliwości, uwierz mi że będziesz kochała tak samo ;) spokojnie :)

dobra, dobra, tylko co ja bym musiała robić jako ten moderator? kompletnie nie wiem o co kaman.

Kurde to nasza broszka do ilu lekarzy chodzimy, mamy do tego prawo.

Ja bym chciała bardzo synka, bardzo, bardzo :) Mam dwie córki, jak urodzi się trzecia to będzie wesoło, bo dziewczynki ze sobą mocno rywalizują a jak synek, to one będą we dwie siostry a brat to brat :) Wszyscy w rodzinie liczą na siusiaka :) Wiadomo, że dziewczynki za drzwi nie wystawię :) pokochamy :) ;)

magda- wiele kobiet ma takie wątpliwości, uwierz mi że będziesz kochała tak samo ;) spokojnie :)
Mysle ze będziesz odpowiedzialna za grupe, bedziesz mogla dodawac nowych członków i ewentualnie usuwac starych jezeli zajdzie taka potrzeba.

rjoanka - wiem wiem - tez młodą obkupilam :-p jeszcze dzidziusia nie obkupuje, czekam na potwierdzenie

Jagi - ja uslyszslam w 12tyg (tzn z om 13 ale z usg zawsze dzodzia niemal o tydzien mlodsza)i tez u specjalisty z miedzynarodowym certyfikatem usg i usg genetycznego

reklama
rjoanka - wiem wiem - tez młodą obkupilam :-p jeszcze dzidziusia nie obkupuje, czekam na potwierdzenie

Jagi - ja uslyszslam w 12tyg (tzn z om 13 ale z usg zawsze dzodzia niemal o tydzien mlodsza)i tez u specjalisty z miedzynarodowym certyfikatem usg i usg genetycznego

Moja ginekolożka też z certyfikatami i super sprzętem a powiedziała na prenatalnych, że nie będzie strzelać. To chyba zależy od lekarza czy chce powiedzieć czy nie. U mnie z usg dzidzia starsza o tydzień. Dzisiaj idę znowu więc może coś powie :)

Do góry