Ja chodzę dwa razy w tygodniu na gimnastykę dla ciężarówek. Plus staram się spacerować z dzieckiem.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja codziennie chodze na kilku kilometrowe spacery, nic więcej[emoji4]Poćwiczyłam dziś całe 20 min hihi a ledwo żyję . Wychodzi przestój I trymestru. Ledwo dałam radę . I pomyśleć że jeszcze w sierpniu biegałam kilka razy w tyg po 8 km. Tęsknię za tym . A Wy cwiczycie , robicie coś ? Czy tylko ja taki leniuch
Ja nie ćwiczę, z resztą kardiolog mi powiedział, że zero wysilku. Za to sporo spaceruje, noszę zakupy, sprzątam i kręcę się calymi dniami, ostatnio coraz więcej w ruchu.Poćwiczyłam dziś całe 20 min hihi a ledwo żyję . Wychodzi przestój I trymestru. Ledwo dałam radę . I pomyśleć że jeszcze w sierpniu biegałam kilka razy w tyg po 8 km. Tęsknię za tym . A Wy cwiczycie , robicie coś ? Czy tylko ja taki leniuch
Witaj Lekarz jeszcze nic nie Zdradzil Odnosnie Plci?Witajcie majówki chciałabym do Was dołączyć, choć termin porodu mam taki "w rozkroku" między kwietniem a majem (wg om 30.04, wg pierwszego usg 2.05). Mam już 2 synów, którzy marzą o kolejnym bracie (w przeciwieństwie do mamy)
My wrzucamy córeczce do łóżeczka kubeczek avent 360 i ona się sama obsługuje jak ma ochotę. Nic się nie wylewa, a rano zwykle jest pusty. Może tobie też pomoże to wyeliminować choć trochę nocnego wstawania? Nie wiem w jakim wieku masz córeczkę, ale moja radziła sobie już jak miała rok.
Przeczytałam część, wszystkiego teraz nie dam rady, muszę lecieć na seminarium, potem zrywam się z wykładów, mamy dzisiaj chrzciny bratanka mojego.
Bolące ucho- ja kiedyś robiłam tak: na patelnie wsypuje się sól, se dwie trzy łyżki, trzeba ją mocno podgrzać, potem tą sól zawiła się w ściereczkę i to przykłada się do ucha, mi pomagało. Oprócz tego oczywiście olejek kamforowy, ale nie wiem czy w ciąży można no i ewentualnie coś przecibwólowego, jak bardzo męczy weź apap.
Ruchy- dziewczyny, ja wczoraj też je poczułam! jestem na 100% pewna że to dziecko )) takie bulkgotko-motylki. Trzecia ciąża, zaczęłam 15 tydzień, tak może być
Gosiam- teraz jestem na pedagogice korekcyjnej, wczoraj mieliśmy zajęcia o autyzmie głównie. Ale nie dowiedziałam się w sumie nic nowego co bym już wiedziała, miałam to na specjalnej- odświeżyłam wiedzę. Na następnych zajęciach Asperger i ADHD.
Lecę bo się spóźnię. Miłej niedzieli