reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
I jest za krótka czy za długa? Ja mam 11cm więcej i też mogę się nie wpasować w wymiary poduchy :)

I mnie się takie zawroty+ duszności zdarzają. Normalnie przed ciążą też tak miałam, ale o wiele rzadziej, bo przyspieszony puls mam w sumie od młodzieńczych lat. Teraz w okolicach 100, lub powyżej to raczej norma :)
Dla Ciebie może być dobra. Mnie siega właśnie pod pępek, więc u Ciebie zatrzyma się pewnie wcześniej[emoji4]
W każdym bądź razie przytulam się do niej w różnych konfiguracjach.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mi przyszło do głowy. Chyba już pora , by robić pierniki. Czy macie jakieś przepisy na nie? Jestem kulinarnie na bakier. :( Nie potrafię piec.

Przeczytałam część, wszystkiego teraz nie dam rady, muszę lecieć na seminarium, potem zrywam się z wykładów, mamy dzisiaj chrzciny bratanka mojego.

Bolące ucho- ja kiedyś robiłam tak: na patelnie wsypuje się sól, se dwie trzy łyżki, trzeba ją mocno podgrzać, potem tą sól zawiła się w ściereczkę i to przykłada się do ucha, mi pomagało. Oprócz tego oczywiście olejek kamforowy, ale nie wiem czy w ciąży można no i ewentualnie coś przecibwólowego, jak bardzo męczy weź apap.

Ruchy- dziewczyny, ja wczoraj też je poczułam! jestem na 100% pewna że to dziecko :))) takie bulkgotko-motylki. Trzecia ciąża, zaczęłam 15 tydzień, tak może być ;)

Gosiam- teraz jestem na pedagogice korekcyjnej, wczoraj mieliśmy zajęcia o autyzmie głównie. Ale nie dowiedziałam się w sumie nic nowego co bym już wiedziała, miałam to na specjalnej- odświeżyłam wiedzę. Na następnych zajęciach Asperger i ADHD.

Lecę bo się spóźnię. Miłej niedzieli :)

Hej, ja też już nie śpię, bo dzieci przyszły do nas do łóżka i już się nie dało.

ZdechłaKura ja robię piernik staropolski. Ciasto musi kilka tygodni stac surowe, później się piecze i też musi postać. Ja robię piernik i pierniki. Moim zdaniem jest pyszny. Jak chcesz to później napiszę ci przepis. Ja będę dzisiaj robić, tylko po miód muszę jechać

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Chciałbym przepis na pierniczki, ale ten przepis na piernik staropolski bardzo mnie zaciekawił. Jak będziesz miała czas, wyślij proszę. Chętnie go wypróbuję :)

Witam się i ja, i 7 pobudka. A dziś w nocy wstawalam chyba 3 razy siusiu. Męczące to jest nie dość że córka się budzi na piciu to jeszcze i ja bo latam do łazienki.

reklama
Chciałbym przepis na pierniczki, ale ten przepis na piernik staropolski bardzo mnie zaciekawił. Jak będziesz miała czas, wyślij proszę. Chętnie go wypróbuję :)
Ja z niego robię i piernik i pierniki. Później P mi ściganie z szafy pudło z przepisami to go znajdę i wstawię [emoji4]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry