reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Chciałam córkę, ale najważniejsze, że jest zdrowe. Płeć - muszę się przyzwyczaić do tej myśli. Kocham te maleństwo bez względu na płeć.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam 2 synów :) jeśli 3 będzie syn to też super , ważne żeby był zdrowy :) . Ja chyba też jestem mamą chłopców :)

Asia gratulację';)

I dziewczyny na tym zakończę;/ nikomu nie odpiszę cały dzień na mieszkaniu mycie okien ram szorowanie parapetów, mycie podług trochę przy skręcaniu mebli pomogłam i ani ręką ani nogą nawet nie mogę wstać do torebki bo wyniki morfologi mi przyszły on line

Asia gratulację';)

I dziewczyny na tym zakończę;/ nikomu nie odpiszę cały dzień na mieszkaniu mycie okien ram szorowanie parapetów, mycie podług trochę przy skręcaniu mebli pomogłam i ani ręką ani nogą nawet nie mogę wstać do torebki bo wyniki morfologi mi przyszły on line
Taki maraton to chyba nam nie wskazany[emoji6] odpoczywaj teraz spokojnie.

Arya ja z niecierpliwością czekam na płeć Twojego maluszka, bo jak dobrze pamiętam to Wasze staranka były kilka dni przed owu[emoji5]? Jeśli trafił Wam się synek, to obala całą teorię, ktora mówi że plemniki męskie żyją krócej niż żeńskie [emoji5]

Arya ja z niecierpliwością czekam na płeć Twojego maluszka, bo jak dobrze pamiętam to Wasze staranka były kilka dni przed owu[emoji5]? Jeśli trafił Wam się synek, to obala całą teorię, ktora mówi że plemniki męskie żyją krócej niż żeńskie [emoji5]
Nasze ostatnie starania były 3 dni przed owulacja, więc obalam ten mit.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

A kto to za nas zrobi?? Już bym chciała się wprowadzić a ty nadal daleko

:) tak Olcia , też jestem ciekawa. Starania 9 i 11dc a owu 14dc. Pokazywałam zdj usg dziewczynom z planowania płci więc na razie wszyscy są zgodni że dziewczynka :) . Ale tak naprawdę będzie wiadomo w grudniu jak będę miała drugie usg :)
11dc może być jeszcze na chłopca bo to 3 dni. Liczę że będzie jednak z 9dc i męskie nie przetrwały :) . Miałam spełnione tylko niektóre warunki: potwierdzone owu, niskie pH, magnez +B i wapno. To bardzo mało w porównaniu do starań innych.
Zobaczymy :)

reklama
Do góry