reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Udalo mi sie przed 9 zlapac lekarza.Infekcja gardla.Oskrzela czyste na szczescie.Przepisal leki(na szczescie bez antybiotyku)i do łożka.Jak nie bedzie poprawy to wracam do niego za 3 dni.Mam nadzieje ze bedzie lepiej.Jak mu powiedzialam ze bralam wczesniej duomox (msc wczesniej)to mowi"potraktowala Pani dziecko duomoxem?"a ja mu na to"tak,Pana zona mi przepisala"to mu sie glupio zrobilo:(Tylko sie zmartwilam.Ech lekarze.

Witam nowe mamy i ciesze sie z udanych wizyt[emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byłam wczoraj na usg prenatalnym ale moje dziecko ułożyło się tak źle ze lekarz nie dał rady nic zbadać ;) leżałam chyba 20 min a on próbował go jakoś lepiej ustawić ale dziecko pokazało nam faka i nie chciało żeby je oglądać ;) idę za tydzień. A tak się nastawilam ze zobaczę czy wszystko ok i może poznam płeć a tu nic..
Heh, moj wlasnie to robi!!! Lekarka dala nam 30 minut i zobaczymy, czy mi foch minal :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagi, jak zielona to bakterie. Idź do lekarza. Sezon przeziebieniowy w pełni. Przechodzilam to 2 tyg.temu. Współczuję
A jak sie teraz czujesz?Spisz w nocy?
Na codzien jestem twarda i nie poddaje sie latwo ale teraz najbardziej mi chodzi o malenstwo.
Nie raz chodzilo sie do pracy z glutami do pasa bo trzeba bylo i zyje.A teraz czuje sie jak makaron przepuszczony przez maszynke[emoji47][emoji47]

Jagi, teraz to pewnie dostaniesz już poważne leki. Nie martw się, jest z czego wybierać jak już coś się dzieje i są bezpieczne antybiotyki. Wiem, że na siebie uwazalas, ale skoro masz skłonność do infekcji dróg oddechowych to chciałabym ci zaproponować coś zupełnie innego: otwarte okna, skręcone kaloryfery i wilgotne powietrze ( doskonale nawilzacze dostaniesz poniżej 200 zł). W zeszłym roku miałam non stop chora córeczkę i to nam zalecali pediatrzy ( nie jeden). Chłód obkurcza sluzowke a wilgoć pozwala jej pracowac. Przesuszona jest niewydolna. Oczywiście nie musisz marznąć, możesz się ubrać, ale w domu ma być zimno i wilgotno. Wiem jak to brzmi, jak piwnica, ale działa cuda.
Zdechła, ja mam taki odkurzacz i go kocham. Ale żeby działał szybko i sprawnie musi mieć wolną podłogę. Radzi sobie oczywiście z krzesłami i zakamarkami, ale bardzo to wydłuża jego prace.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagi, w drugim trymestrze, gdy łożysko wykształcone to chroni dzidziusia przed bakteriami i wirusami. W drugim trymestrze też można spokojnie więcej leków zażywać. Będzie dobrze! tylko koniecznie skonsultuj sytuację z lekarzem.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
O to dobrze wiedziec ze jest juz te cudowne "lozysko"
Dobrze ze mam lekarza 5 minut od domu:)

reklama
Co za głupi lekarz !
To tak jakbyśmy sobie same wymyślały jakie leki mamy brać ! Heh ręce opadają.
Zdrowiej kochana zdrowiej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fraxiparine ktore lekarz mi przepisal tez mu sie nie podobało...Jak ja nie lubie takich sytuacji.
Heh, moj wlasnie to robi!!! Lekarka dala nam 30 minut i zobaczymy, czy mi foch minal :p

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak sie teraz czujesz?Spisz w nocy?
Na codzien jestem twarda i nie poddaje sie latwo ale teraz najbardziej mi chodzi o malenstwo.
Nie raz chodzilo sie do pracy z glutami do pasa bo trzeba bylo i zyje.A teraz czuje sie jak makaron przepuszczony przez maszynke[emoji47][emoji47]

Do góry