reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Byłam wczoraj na usg prenatalnym ale moje dziecko ułożyło się tak źle ze lekarz nie dał rady nic zbadać ;) leżałam chyba 20 min a on próbował go jakoś lepiej ustawić ale dziecko pokazało nam faka i nie chciało żeby je oglądać ;) idę za tydzień. A tak się nastawilam ze zobaczę czy wszystko ok i może poznam płeć a tu nic..

Byłam wczoraj na usg prenatalnym ale moje dziecko ułożyło się tak źle ze lekarz nie dał rady nic zbadać ;) leżałam chyba 20 min a on próbował go jakoś lepiej ustawić ale dziecko pokazało nam faka i nie chciało żeby je oglądać ;) idę za tydzień. A tak się nastawilam ze zobaczę czy wszystko ok i może poznam płeć a tu nic..

To mały uparciuch ;) ja mam za półtora tygodnia i już nie mogę się doczekać

Dzien dobry dziewczyny. Witam nowe mamy [emoji8]
Ja pol nocy sie krecilam, brzuch mi przeszkadzal [emoji52] ale jak zwykle wstalam o 7 pelna energii, drugi trymestr pełna para, mdłości odeszły, piersi nie bola, żyć nie umierać [emoji3]

Ja sie wybralam na dlugi spacer z psem z samego rana, mimo ze sie ubralam jak eskimos trochę zmarzlam, 5 stopni na plusie [emoji52]

Mam dzis wolne i mialam zamiar polezec i odpocząć ale zmieniam plany i jade na zakupy [emoji16]

To moje chyba tylko jakies ulegle, wczoraj juz drugi raz pokazał co ma [emoji23][emoji23]

Dziewczynki,noc okropna[emoji22]
Ból krtani ze nie moge sliny przełknąć.Boli w klatce jak kaszle plus ciezko ta wydzieline odkaszleć.Nos zapchany.
Ide do lekarza zaraz.Jak sie okaze ze po msc znow mam zapalenie oskrzeli a na to wyglada to sie zastrzele i powaznie sie zaczne martwic o swoj stan i malenstwo:(
Jak wiecie jestem na L4 i nie chodze do pracy.Dmucham na siebie bardzo.Nie wiem juz co robie zle.
Milego dzionka kochane[emoji11][emoji173]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale Cie meczy :(
Ale jak juz metody domowe nie dzialaja to lekarz koniecznie !!!
I nie martw sie dzidzius jest silny musisz w to wierzyc :))
Szybko wracaj do zdrowia :*

Ja ostatnio w poniedzialek bylam u tesciowej ona opiekowala sie wnuczkiem juz od poczatku cos mi nie gralo zaczelo go mocno kaszlec taki kaszel oskrzelowy pozniej doszedl katar i byl czerwony na twarzy a ona sobie z tego nic nie robi a dziecko 4 lata. Chwile posiedzielismy i na drugi dzien dzwonimy tam a oni z nim na pogotowiu byli w ten sam dzien co my bylismy bo tak bylo zle :(
Coz za babcie mam dla mojego dziecka :(
I modle sie tylko zebym ja nie byla chora :(

Super kolejna mamusia z Krakowa :)
Rety ja prenatalne mam 8 listopada i mam nadzieje ze dziecko ułoży sie dobrze do badania ;)
Ostatnio tylko chwile było mi dane dobrze go zobaczyć bo jak tylko sie zorientował ze mamusia podgląda to sie tak obrócił ze ciezko było cokolwiek zobaczyć ;/
Ciekawe po kim taki uparty :)))))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jagi idz koniecznie do lekarza i napisz co powiedzial.
Koniecznie dajcie znać czy dostalyscie cos na zaparcia. Mnie tez czesto męczą, chodze do toalety co kilka dni [emoji26]

Super kolejna mamusia z Krakowa :)
Rety ja prenatalne mam 8 listopada i mam nadzieje ze dziecko ułoży sie dobrze do badania ;)
Ostatnio tylko chwile było mi dane dobrze go zobaczyć bo jak tylko sie zorientował ze mamusia podgląda to sie tak obrócił ze ciezko było cokolwiek zobaczyć ;/
Ciekawe po kim taki uparty :)))))

Ooo Ty tez z Krakowa super [emoji3]. Dziewczyny czy Któraś z Was widziała u siebie w Biedronce świerzaka Truskawkę? U Nas nie ma nigdzie a Tymek o niej marzył [emoji58] mogłabym zrobić przelew i zapłacić za wysyłkę

reklama
Do góry