Gosam
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
pozdrawiam kolejna majowa Mama mam na imię Małgorzata, jestem z Krakowa.
Termin mam na 6 maja 2017
Witam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny!
pozdrawiam kolejna majowa Mama mam na imię Małgorzata, jestem z Krakowa.
Termin mam na 6 maja 2017
Byłam wczoraj na usg prenatalnym ale moje dziecko ułożyło się tak źle ze lekarz nie dał rady nic zbadać leżałam chyba 20 min a on próbował go jakoś lepiej ustawić ale dziecko pokazało nam faka i nie chciało żeby je oglądać idę za tydzień. A tak się nastawilam ze zobaczę czy wszystko ok i może poznam płeć a tu nic..
To moje chyba tylko jakies ulegle, wczoraj juz drugi raz pokazał co ma [emoji23][emoji23]Byłam wczoraj na usg prenatalnym ale moje dziecko ułożyło się tak źle ze lekarz nie dał rady nic zbadać leżałam chyba 20 min a on próbował go jakoś lepiej ustawić ale dziecko pokazało nam faka i nie chciało żeby je oglądać idę za tydzień. A tak się nastawilam ze zobaczę czy wszystko ok i może poznam płeć a tu nic..
Dziewczynki,noc okropna[emoji22]
Ból krtani ze nie moge sliny przełknąć.Boli w klatce jak kaszle plus ciezko ta wydzieline odkaszleć.Nos zapchany.
Ide do lekarza zaraz.Jak sie okaze ze po msc znow mam zapalenie oskrzeli a na to wyglada to sie zastrzele i powaznie sie zaczne martwic o swoj stan i malenstwo
Jak wiecie jestem na L4 i nie chodze do pracy.Dmucham na siebie bardzo.Nie wiem juz co robie zle.
Milego dzionka kochane[emoji11][emoji173]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super kolejna mamusia z Krakowa
Rety ja prenatalne mam 8 listopada i mam nadzieje ze dziecko ułoży sie dobrze do badania
Ostatnio tylko chwile było mi dane dobrze go zobaczyć bo jak tylko sie zorientował ze mamusia podgląda to sie tak obrócił ze ciezko było cokolwiek zobaczyć ;/
Ciekawe po kim taki uparty ))))
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom