Janka86
Fanka BB :)
Hej, u mnie okazalo sie, ze chyba dawka dobrana (tsh 0.9). Ulzylo mi. To kolatanie serca i problemy ze spaniem - najprawdopodobniej wynikaly z infekcji, ktora sie zaczynala.. Teraz leze w domu na L4 i katuje sie czosnkiem. Mam kontynuowac letrox (5 dni 50, 2dni 75) i zaczac suplementowac jod ;-) kolejna wizyta za miesiac. A jak u Ciebie??Cześć dziewczyny,
Powiem wam że jak byłam w pierwszej ciąży i też uczestniczyłam na tym forum to miałyśmy podobna sytuację że mamy zgłaszały się aż do samego końca. Niestety administrator nie pozwolił sprywatyzować. Może się to już zmieniło bo to o czym ja pisze było na przełomie 2014/15.
Ja dziś robiłam znów tarczycę bo mam teraz co tydzień/dwa kontrolować. Od dwóch dni czuję się znów fatalnie więc aż się boję co będzie z wynikami. A Janka86 jak twoja tarczyca?
Dziewczyny macie też takie silne zawroty głowy? Ja od paru dni chodzę jak pijana;/
Jagi06- można cię też prosić o tą rozpiskę? Ja w tej ciąży mało co mogę jeść bez zwrotki więc aż się boję o morfologię;/
Mam do was pytanie. Jestem w 11tyg 4 dniu i skończyły mi się witaminy te na początek. Myślicie że mogę już zacząć zażywać te od 13tyg?? bo średnio mi się chce kupować całe opakowanie tych do 12 tyg? Ja zażywam prenatal.
beatajak13, LADYLI- gratuluje wyników J
Mówiłyście kiedyś o zusie i l4,Ja jestem na l4 od końca września i w poniedziałek dostałam pierwszą wypłatę.
Niestety ja się rzadko udzielam bo mój 15mies. szkrab jeszcze tyle uwagi potrzebuje że ledwo to ogarniam wliczając do tego złe samopoczucie w tej ciąży. I szczerze bardzooo was podziwiam jak macie więcej niż 2 dzieci. Jesteście po prostu wspaniałe że dajecie radę. Ja się zdecydowałam bo nie chciałam dużej różnicy wieku między dziećmi ale na razie mnie to przeraża jak to ogarnę. Może przez to że moja mała od urodzenia dała nam przejść dosłownie przez wszystko… i nadal jeszcze daleko do końca
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom