reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Część dziewczynki. Ja po wizycie u mojej gin. Na USG genetyczne i Pappa które miałam mieć dziś nawet nie poszłam. Właśnie witam się z pokojem szpitalnym. Na dzisiejszej wizycie u gin okazało się że serduszko nie bije a zarodek zatrzymał się na 8 tyg i 3 dni. Czekam na decyzję w jaki sposób zakończyć to wszystko. Czy tabletki czy łyżeczkowanie.
Szkoda że nie będę razem z wami dzielić się informacją o ciąży, porodem itd. Trudno . Tak musiało być. Obym była ostatnią ze złymi wiadomościami.
Buziaki
Przytulam mocno trzymaj się kochana

reklama
Kurczę jestem na prawdę w szoku to nie jest moje pierwsze forum ciążowe ale w żadnym nie było takich sytuacji rozumiem jedną czy dwie ale nas już chyba jest 6 w takiej sytuacji. Nie wiem co się dzieje może faktycznie zła pora roku pełno wszędzie zarazy wirusów, może to przez to.
Teraz to już na pewno cała reszta pięknie zaczyna tyć i się zaokrąglać do maja

Oluska88 będzie dobrze. Trzymam kciuki [emoji110]

Anik nie zapomina się, ale z czasem mniej boli. Wiesz co u ciebie spowodowało poronienie? Jeszcze będziesz się cieszyła malenstwem tylko daj sobie trochę czasu

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem co bylo powodem.. 9 listopada odbieram wynik hp w szpitalu ale pewnie tam nic nie bedzie.. Chce sobie zbadac tarczyce tak dla swietego spokoju.. Zobaczymy co wyjdzie.. Jak ja mam dac sobie troche czasu jak ja juz rozmyslam o kolejnej ciazy i kiedy juz bede..:p

Nie wiem co bylo powodem.. 9 listopada odbieram wynik hp w szpitalu ale pewnie tam nic nie bedzie.. Chce sobie zbadac tarczyce tak dla swietego spokoju.. Zobaczymy co wyjdzie.. Jak ja mam dac sobie troche czasu jak ja juz rozmyslam o kolejnej ciazy i kiedy juz bede..:p
No jeśli w wynikach nic nie będzie i tarczyca będzie ok to jak już rozmyslasz to poczekaj jeden cykl i do dzieła. Ja też po pierwszym poronieniu chciałam odrazu i w sumie po trzech miesiacach byłam w ciąży. Trzymam kciuki [emoji8]

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app

No jeśli w wynikach nic nie będzie i tarczyca będzie ok to jak już rozmyslasz to poczekaj jeden cykl i do dzieła. Ja też po pierwszym poronieniu chciałam odrazu i w sumie po trzech miesiacach byłam w ciąży. Trzymam kciuki [emoji8]

Sent from my LG-D280 using Forum BabyBoom mobile app
A badalas cos po poronieniu? Bo ja teraz czekam na 1szy okres i ide do gina. Ale przedtem myslalam ze zrobie sobie jakies badania i myslalam o morfologii i tarczycy, badanie moczu tez powtorze bo mialam bakterie. Mam nadzieje ze antybiotyk ktory dano mi po zabiegu wyleczyl je.. Ty robilas jakies badania? Od razu po poronieniu sie starałas czy jak to u Ciebie bylo?

Ja jestem załamana:( w piątek mam usg prenatalne i mąż miał iść ze mną ale wrzucili mu jakieś szkolenie. Bardzo się stresuje tym badaniem i myśl, że muszę iść tam sama mnie przeraża :(
Wiem, że to kiepskie porównanie, ale gdy przechodzilam diagnozowanie pod kątem nowotworu to na żadne z badań nie wzięłam męża, wtedy jeszcze partnera. myślę, że każda z nas mab dużo siły nawet w pojedynkę, ba - ja nawet mniej się rozklejam jak nie ma nikogo obok:) Będzie dobrze :)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Tez tak miałam. Lekarz mówił, że mozna się starać jak skończę krwawienie po zabiegu, ale trochę się bałam i po pierwszym okresie od zabiegu poszło :)

Nomi, przykro mi, że tak się to potoczyło... Siły Ci życzę. Czyli też nie miałaś żadnych objawów, plamienia itd.? Coraz bardziej boję sie swojego Usg w czwartek :(

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

A badalas cos po poronieniu? Bo ja teraz czekam na 1szy okres i ide do gina. Ale przedtem myslalam ze zrobie sobie jakies badania i myslalam o morfologii i tarczycy, badanie moczu tez powtorze bo mialam bakterie. Mam nadzieje ze antybiotyk ktory dano mi po zabiegu wyleczyl je.. Ty robilas jakies badania? Od razu po poronieniu sie starałas czy jak to u Ciebie bylo?

Ja nie miałam zabiegu tylko tabletki. Jak ustało krwawienie to poszłam do gina. Powiedział, że często tak się zdarza i żeby sie nie zrażać. Kazał zacząć brać kwas foliowy i się starać. Poczekałam do okresu i się staraliśmy. Noe robiłam żadnych badań.

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry