reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny a czy któraś z was spi na brzuchu? Ja inaczej nie umiem [emoji52] a przeczytałam ze od drugiego trymestru nie należy spac ani na brzuchu ani na plecach. Cala noc probowalam zasnąć na boku i nie umiem [emoji52] mozna dziecku zaszkodzić spiac na brzuchu ?

Ja śpię na brzuchu inaczej nie umiem. W pierwszej ciąży pamietam, że poprostu jak brzuch się pojawiał i zaczął mi przeszkadzać to nie dało już się tak spać. To przychodzi samo. Mam super poduche w kształcie litery C. Polecam wszystkim. Nie wyobrażam sobie spania bez niej z brzuchem.

Cześć dziewczyny mam pytanie bardzo ważne. Jakie macie wyniki tarczycy mi tsh wyszła 4.100 mam normę do 4.200 ale podobno w ciazy norma do 2.500. Jestem juz w 10 tc lekarz dopiero za tydzień. ???

Ma slasku wszyscy polecaja dr Cnota z Genoma Ruda Slaska.Dziewczyny z calej Polski do niego przyjezdzaja.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko czy jak ktoś jest tak rozchwytywany, to nie bywa zmęczony już i mu ręka nie drgnie?
Nigdy nie wiadomo.
Ryzyko jest zawsze, choć też bym szukała speca, gdybym musiała. [emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny mam pytanie bardzo ważne. Jakie macie wyniki tarczycy mi tsh wyszła 4.100 mam normę do 4.200 ale podobno w ciazy norma do 2.500. Jestem juz w 10 tc lekarz dopiero za tydzień. ???
Ginekolog też może Ci przepisać Euthyrox. Endokrynolog pewnie zleci szersze badania. Dla starających tsh 1-2. Zbadaj jeszcze dla pewności ft4 i ft3.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

To są trudne decyzje.i jest ryzyko i to prawda że podpisuje się zgodę -ja juz ja podpisałam ale wiedziałam jeszcze przed prenatalnymi ze mam nt nieprawidłowe wiec byłam na to przygotowana i to było przemyślane.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Mama ginekolog (przez Was zaczęłam ją śledzić na fb) niedawno pisała, że zdecydowana większość przypadków z podwyższonym nt, to są dzieci całkiem zdrowe.

Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też tak było.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry