Ja mam usg idealne.Czekam na wyniki testu..Zobacze co mi bedzie pisane.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam usg idealne.Czekam na wyniki testu..Zobacze co mi bedzie pisane.
Ja śpię na brzuchu inaczej nie umiem. W pierwszej ciąży pamietam, że poprostu jak brzuch się pojawiał i zaczął mi przeszkadzać to nie dało już się tak spać. To przychodzi samo. Mam super poduche w kształcie litery C. Polecam wszystkim. Nie wyobrażam sobie spania bez niej z brzuchem.
Ma slasku wszyscy polecaja dr Cnota z Genoma Ruda Slaska.Dziewczyny z calej Polski do niego przyjezdzaja.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ginekolog też może Ci przepisać Euthyrox. Endokrynolog pewnie zleci szersze badania. Dla starających tsh 1-2. Zbadaj jeszcze dla pewności ft4 i ft3.Cześć dziewczyny mam pytanie bardzo ważne. Jakie macie wyniki tarczycy mi tsh wyszła 4.100 mam normę do 4.200 ale podobno w ciazy norma do 2.500. Jestem juz w 10 tc lekarz dopiero za tydzień. ???
Tak ja robiłam u 3 różnych lekarzy na różnym sprzęcie w innych miejscach także no myślę że to rzetelne..NT mam 3.1Pomyślaś, żeby powtórzyć badanie u kogoś niezależnego?
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom