ZdechłaKura
Fanka BB :)
U mnie pappa zawazyla. Wiedziałam, że tak może być.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez miałam mieć 15listopada ale dopłacam żeby wynik był szybciej i przesunęło się na 8go.bedzie dobrze .musi być. Innego wyjścia nie ma, żeby wiedzieć że wszystko oki trxeba zrobić to badanie.ja w sumie nie mogę się doczekać. .chce juz znać wyniki..15 listopada. Tylko będą dwa uklucia. Każde z dzieci musi zostać zbadane.
Moja koleżanka miała kilka nakluc bo poza amnio robili inne badania i wszystko było dobrze.tego się trzymajmy!Ja jestem świadoma ryzyka. Muszę jednak je zrobić. Wiem, że głupio napisalam. Każda z nas jest go świadoma.
Tak, tylko w przypadku ciąży bliźniaczej to zupełnie nie zdaje egzaminu.Dziewczyny, nie róbcie aminotunkcji. Są ewentualnie inne metody. Zresztą test Pappa to tylko statystyka!!!
Mojego męża siostra została skierowana na amino, zrobiła i wystąpiło zakażenie wód płodowych. Okazało się, że maluszek był zdrowy. Leżała w szpitalu od 15 tygodnia. W 24 tygodniu zaczęła się akcja porodowa komplikacją po amino. Chłopiec przeżył tylko 1 dzień, bo nie był jeszcze w stanie samodzielnie oddychać. W lipcu pochowaliśmy zdrowe dzieciątko. Dlaczego proszę Was rozważcie inną opcję np. test Harmony, Nifty.
Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom