reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
15 listopada. Tylko będą dwa uklucia. Każde z dzieci musi zostać zbadane. :(
Tez miałam mieć 15listopada ale dopłacam żeby wynik był szybciej i przesunęło się na 8go.bedzie dobrze .musi być. Innego wyjścia nie ma, żeby wiedzieć że wszystko oki trxeba zrobić to badanie.ja w sumie nie mogę się doczekać. .chce juz znać wyniki..

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, nie róbcie aminotunkcji. Są ewentualnie inne metody. Zresztą test Pappa to tylko statystyka!!!
Mojego męża siostra została skierowana na amino, zrobiła i wystąpiło zakażenie wód płodowych. Okazało się, że maluszek był zdrowy. Leżała w szpitalu od 15 tygodnia. W 24 tygodniu zaczęła się akcja porodowa komplikacją po amino. Chłopiec przeżył tylko 1 dzień, bo nie był jeszcze w stanie samodzielnie oddychać. W lipcu pochowaliśmy zdrowe dzieciątko. Dlaczego proszę Was rozważcie inną opcję np. test Harmony, Nifty.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

No ryzyko jest ale małe. Dziewczyny przechodzą kordocentezy i inne -to jest bardziej ryzykowne. Od ponad tygodnia odkąd wiem ze ta przeziernosc jest podwyższona nie umiem cieszyć się ciaza.nie wyobrażam sobie życia w takiej niewiedzy do kwietnia /maja.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem was dziewczyny. Pewnie kazda taka decyzja jest ciężka, trzymam za was kciuki i jestem pewna ze bedzie dobrze.

Zdechłakura a u ciebie przezierność jaka byla?

Dziewczyny, nie róbcie aminotunkcji. Są ewentualnie inne metody. Zresztą test Pappa to tylko statystyka!!!
Mojego męża siostra została skierowana na amino, zrobiła i wystąpiło zakażenie wód płodowych. Okazało się, że maluszek był zdrowy. Leżała w szpitalu od 15 tygodnia. W 24 tygodniu zaczęła się akcja porodowa komplikacją po amino. Chłopiec przeżył tylko 1 dzień, bo nie był jeszcze w stanie samodzielnie oddychać. W lipcu pochowaliśmy zdrowe dzieciątko. Dlaczego proszę Was rozważcie inną opcję np. test Harmony, Nifty.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, tylko w przypadku ciąży bliźniaczej to zupełnie nie zdaje egzaminu.

reklama
Do góry