reklama
magda991
Fanka BB :)
Hej, nie bylo mnie caly weekend ale mielismy wesele, poprawiny i jakos nie bylo kiedy. Nadrobic zaleglosci tez jakos chyba mi sie nie uda, ale pewnie wszystko ok.
Wesele bylo fajne, jak to wesele. O dziwo dobrze sie czulam, od soboty nie mam mdlosci, moze juz nie bede miala. Za to wszystko mi smierdzi co rusz mam wrazenie ze cos zepsutego lezy. Zanim cos zjem pare razy wacham bo mam wrazenie ze zepsute. No i na weselu mnie przewialo, kaszle jak gruzlik. Moze jutro do lekarza pojde jak sie niepolepszy.
Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Wesele bylo fajne, jak to wesele. O dziwo dobrze sie czulam, od soboty nie mam mdlosci, moze juz nie bede miala. Za to wszystko mi smierdzi co rusz mam wrazenie ze cos zepsutego lezy. Zanim cos zjem pare razy wacham bo mam wrazenie ze zepsute. No i na weselu mnie przewialo, kaszle jak gruzlik. Moze jutro do lekarza pojde jak sie niepolepszy.
Ja dziś odebrałam swoje wyniki, niby dobre ale pamiętam z pierwszej ciąży że dla ciężarnych są trochę inne normy. Jutro mam prenatalne o 15 chyba oszaleje do tej pory :-) ale mężuś jedzie ze mną potrzymac za rękę no i zobaczyć dzidziusia :-)
Cześć po weekendzie.
U mnie jest tak samo I chyba przytyłam od tego jedzenia. Mam fazę na rózne jedzenie i wtedy jem monotematycznie. obecnie mam fazę na pomidorówkę albo spagetti pomidorowe. Ale jeszcze niedawno królował biały ser w różnych postaciach.
Polecam te książki A. Faber. Przystępnie napisane ale jak zwykle trudniej zastosować.
A na ciążę polecam książkę "W oczekiwaniu na dziecko" - szczególnie przy pierwszej ciąży
Po ciąży za to "Pierwszy rok życia dziecka"
My przyjechaliśmy ze szpitala z balonikiem dla starszej córki. W zupełności wystarczył. Nigdy nie byłam za prezentami z okazji urodzin młodszego dziecka. Samo dziecko jest wielkim prezentam dla całej rodziny.
U mnie dziś dzień metamorfozy - odwiedziłam fryzjera i zupełnie zmieniłam fryzurę. Jest super, zobaczymy co z niej zostanie po spaniu i umyciu.
Dziś mam wizytę u gin. na 18. Już nie mogę się doczekać. Oczywiście stresuję się trochę aż mam mokre ręce ze stresu i pewnie znowu wyjdzie za duże ciśnienie...
No i zrobiłam zakupy garderoby, kupiłam na allegro 3 bluzki. Mają mi wystarczyć na całą ciążę Zobaczymy jaka ich jakość jak przyjdą.
Jem dużo, bo w trakcie jedzenia nie czuję mdłości. Ale to takie błędne koło..
Dwa dni jadłam bez przerwy kanapki z miodem.
A dziś mnie od nich odrzuca, za to majonez bardzo kusi.
Jajecznicę jem prawie codziennie, a nigdy wcześniej jej nie lubiłam.
Miałam fazę na pomidory, ale już mi przeszło. Potem na gruszki.
A teraz już sama nie wiem.
Wszystko wydaje mi się paskudne, gdy sobie to wyobrażam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jest tak samo I chyba przytyłam od tego jedzenia. Mam fazę na rózne jedzenie i wtedy jem monotematycznie. obecnie mam fazę na pomidorówkę albo spagetti pomidorowe. Ale jeszcze niedawno królował biały ser w różnych postaciach.
Nie tyle polecam, bo żadnej z tych książek nie czytałam (to moja pierwsza ciąża ), ale pracuję w Książnicy i takie książki związane z tematem rodzeństwa kojarzę:
1. "Rodzeństwo bez rywalizacji" A. Faber.
2. "Rodzeństwo - rywalizacja i miłość. Wszystko, co powinni wiedzieć rodzice braci i sióstr" J. Parker, J. Stimpson.
3. "Kolejność narodzin a charakter. Co wpływa na osobowość dziecka?" L. Blair.
4. "Druga ciąża. Poradnik dla rodziców".
Polecam te książki A. Faber. Przystępnie napisane ale jak zwykle trudniej zastosować.
A na ciążę polecam książkę "W oczekiwaniu na dziecko" - szczególnie przy pierwszej ciąży
Po ciąży za to "Pierwszy rok życia dziecka"
Moja siostra gdy rodziła córkę to wracając że szpitala przyjechali do domu z dzieckiem i prezentem dla starszaka. "prezent od dziecka - dla dziecka"
My przyjechaliśmy ze szpitala z balonikiem dla starszej córki. W zupełności wystarczył. Nigdy nie byłam za prezentami z okazji urodzin młodszego dziecka. Samo dziecko jest wielkim prezentam dla całej rodziny.
U mnie dziś dzień metamorfozy - odwiedziłam fryzjera i zupełnie zmieniłam fryzurę. Jest super, zobaczymy co z niej zostanie po spaniu i umyciu.
Dziś mam wizytę u gin. na 18. Już nie mogę się doczekać. Oczywiście stresuję się trochę aż mam mokre ręce ze stresu i pewnie znowu wyjdzie za duże ciśnienie...
No i zrobiłam zakupy garderoby, kupiłam na allegro 3 bluzki. Mają mi wystarczyć na całą ciążę Zobaczymy jaka ich jakość jak przyjdą.
Gosam
Laski, albo mnie ta ciąża zaćmiła, albo to zadanie nie ma sensu. Umie któraś to rozwiązać?
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
magda991
Na gorze w zielonym brakujace: 30, 60, a na dole : 40, 60, 30, 70
magda991
A w czerwonym na gorze: 0, 40,30, a na dole : 50, 100, 60, 90
magda991
Tu nie chodz o to zeby zrobic to dookola tak jak wskazuja na to strzalki tylko zeby w zielonym cyfra na gorze i dole zgadzala sie przy odjeciu i dodaniu 20zgodnie ze strzalka czyli dolnym cyfrom dodajemy 20 a gornym odejmujemy 20
reklama
magda991