Ja tak szczerze to na poczatku pewnie bede karmic ale u mnie to chyba dlugo nie potwa. Z pierwsza karmilam jedynie 10 dni w szpitalu, potem mala dostała sie na OIOM a ja stracilam pokarm. Gdy dostalysmy sie z OIOMu na oddzial dzieciecy juz karmilam butelka. Teraz nie wiem jak bedzie.. Czas pokaze..Czy wszystkie mamy beda karmic piersia?Czy wiedza gory z nie?Jesli nie to z jakiego powodu?Ja mam warunki do tego ale pierwsza nie dalam rady wykarmic.Chudla,ja dostalam anemii bo miala kolki prawie po wszystkim co jadlam (gotowana piers i marchewke i wode)Jak dostala butle,bole sie cofnely,przesypiala noc.Byla spokojniejsza i wkoncu zaczela porzybierac na wadze.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Anabela82
Fanka BB :)
Ja bardzo by chciała karmić piersią, nawet nie zakładam innej opcji. Z synkiem karmiłam do roku, nie było lekko, bo mało sypiał, tylko cyckał, ale nie zamieniłabym tych chwil na chwile z butelką. Oczywiście co innego jeśli nie można, z resztą to indywidualna sprawa, ja byłam zachwycona kamieniem i tak bym teraz też chciała.
A czemu OiOM?Ja tak szczerze to na poczatku pewnie bede karmic ale u mnie to chyba dlugo nie potwa. Z pierwsza karmilam jedynie 10 dni w szpitalu, potem mala dostała sie na OIOM a ja stracilam pokarm. Gdy dostalysmy sie z OIOMu na oddzial dzieciecy juz karmilam butelka. Teraz nie wiem jak bedzie.. Czas pokaze..
Moja corka w 10 dobie zycia zachorowala na sepse i zapalenie opon mozgowo-rdzeniowych. Bylo bardzo ciezko.. Miala wstrzas septyczny i zapasc zyl. Sekundy ja dzielily od zycia i smierci, na szczescie w pore wbili sie do aorty i podali antybiotyk ktory zadzialal. Ale bylo ciezko.. Do dzis pamietam te noc kiedy lekarz kazal nam nie wylaczac telefonow bo w kazdej chwili moga dzwonic.. Z medycznego punktu widzenia nie miala szans na przezycie:/.. Tyle czasu nam trwalo pozbieranie sie i zebranie sie na odwage zeby zajsc w druga ciaze..
A jak jej sie to przyplatalo?Juz w domku?Boze ale przeszlasMoja corka w 10 dobie zycia zachorowala na sepse i zapalenie opon mozgowo-rdzeniowych. Bylo bardzo ciezko.. Miala wstrzas septyczny i zapasc zyl. Sekundy ja dzielily od zycia i smierci, na szczescie w pore wbili sie do aorty i podali antybiotyk ktory zadzialal. Ale bylo ciezko.. Do dzis pamietam te noc kiedy lekarz kazal nam nie wylaczac telefonow bo w kazdej chwili moga dzwonic.. Z medycznego punktu widzenia nie miala szans na przezycie:/.. Tyle czasu nam trwalo pozbieranie sie i zebranie sie na odwage zeby zajsc w druga ciaze..
Nie. Nie zdazylismy do domu wyjsc. Lezala w szpitalu pod lampami. Bylismy tam 10 dni i tam zachorowala i zostala przewieziona juz na OIOM do innego szpitala a ja wypisana do domu. 8 dni na OIOMie lezala a my w domu. W pokoju z pustym lozeczkiem, bez placzu dziecka.. Koszmar..A jak jej sie to przyplatalo?Juz w domku?Boze ale przeszlas
madziarra21
Nie widać suwaczka mojego? 6+2 dzisiaj
Na dodatek lekarz nam sie przyznal ze to wina szpitala, bo bakteria byla na oddziale..A jak jej sie to przyplatalo?Juz w domku?Boze ale przeszlas
ZdechłaKura
Anik, zgroza i koszmar
reklama
Nie zycze tego przejsc nawet najgorszemu wrogowi i teraz tez, bedac w drugiej ciazy mam obawy co będzie jak urodze:/ jeszcze jak juz dochodzila do siebie to nam powiedzieli ze dobrze ze jest dziewczynka bo gdyby urodzil sie chlopiec to by tego nie przezyl, ze dziewczynki sa silniejsze..Anik, zgroza i koszmar