reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Czy wszystkie mamy beda karmic piersia?Czy wiedza gory z nie?Jesli nie to z jakiego powodu?Ja mam warunki do tego ale pierwsza nie dalam rady wykarmic.Chudla,ja dostalam anemii bo miala kolki prawie po wszystkim co jadlam (gotowana piers i marchewke i wode)Jak dostala butle,bole sie cofnely,przesypiala noc.Byla spokojniejsza i wkoncu zaczela porzybierac na wadze.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak szczerze to na poczatku pewnie bede karmic ale u mnie to chyba dlugo nie potwa. Z pierwsza karmilam jedynie 10 dni w szpitalu, potem mala dostała sie na OIOM a ja stracilam pokarm. Gdy dostalysmy sie z OIOMu na oddzial dzieciecy juz karmilam butelka. Teraz nie wiem jak bedzie.. Czas pokaze..

reklama
Ja bardzo by chciała karmić piersią, nawet nie zakładam innej opcji. Z synkiem karmiłam do roku, nie było lekko, bo mało sypiał, tylko cyckał, ale nie zamieniłabym tych chwil na chwile z butelką. Oczywiście co innego jeśli nie można, z resztą to indywidualna sprawa, ja byłam zachwycona kamieniem i tak bym teraz też chciała.

Ja tak szczerze to na poczatku pewnie bede karmic ale u mnie to chyba dlugo nie potwa. Z pierwsza karmilam jedynie 10 dni w szpitalu, potem mala dostała sie na OIOM a ja stracilam pokarm. Gdy dostalysmy sie z OIOMu na oddzial dzieciecy juz karmilam butelka. Teraz nie wiem jak bedzie.. Czas pokaze..
A czemu OiOM?

A czemu OiOM?

Moja corka w 10 dobie zycia zachorowala na sepse i zapalenie opon mozgowo-rdzeniowych. Bylo bardzo ciezko.. Miala wstrzas septyczny i zapasc zyl. Sekundy ja dzielily od zycia i smierci, na szczescie w pore wbili sie do aorty i podali antybiotyk ktory zadzialal. Ale bylo ciezko.. Do dzis pamietam te noc kiedy lekarz kazal nam nie wylaczac telefonow bo w kazdej chwili moga dzwonic.. Z medycznego punktu widzenia nie miala szans na przezycie:/.. Tyle czasu nam trwalo pozbieranie sie i zebranie sie na odwage zeby zajsc w druga ciaze..

Moja corka w 10 dobie zycia zachorowala na sepse i zapalenie opon mozgowo-rdzeniowych. Bylo bardzo ciezko.. Miala wstrzas septyczny i zapasc zyl. Sekundy ja dzielily od zycia i smierci, na szczescie w pore wbili sie do aorty i podali antybiotyk ktory zadzialal. Ale bylo ciezko.. Do dzis pamietam te noc kiedy lekarz kazal nam nie wylaczac telefonow bo w kazdej chwili moga dzwonic.. Z medycznego punktu widzenia nie miala szans na przezycie:/.. Tyle czasu nam trwalo pozbieranie sie i zebranie sie na odwage zeby zajsc w druga ciaze..
A jak jej sie to przyplatalo?Juz w domku?Boze ale przeszlas

A jak jej sie to przyplatalo?Juz w domku?Boze ale przeszlas

Nie. Nie zdazylismy do domu wyjsc. Lezala w szpitalu pod lampami. Bylismy tam 10 dni i tam zachorowala i zostala przewieziona juz na OIOM do innego szpitala a ja wypisana do domu. 8 dni na OIOMie lezala a my w domu. W pokoju z pustym lozeczkiem, bez placzu dziecka.. Koszmar..

Super[emoji11]Ktory tc?

Nie widać suwaczka mojego? 6+2 dzisiaj :)

ckais65gb28rwhsn.png

reklama
Do góry