Super[emoji11]Ktory tc?Ja już po dzidzia w macicy ma 8mm i żyje bo jest przepływ krwi ale serduszka jeszcze nie słyszałam. Ale póki co wsZystko na dobrej drodze kamień z serca uff
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super[emoji11]Ktory tc?Ja już po dzidzia w macicy ma 8mm i żyje bo jest przepływ krwi ale serduszka jeszcze nie słyszałam. Ale póki co wsZystko na dobrej drodze kamień z serca uff
Dadzi odezwijn sie po wizycie.Ja jeszcze ani razu nie wymiotowałam.No tak, zaczęłaś 11
Wszystko się zgadza
Ja robiłam krew w szpitalu podczas drugiego porodu bo....zapomniałam dokumentu z domu[emoji14]i mi zrobili tam w laboratorium na cito, dali dokument, kazali zalaminować i trzymać na wieki wieków
Ja karmiłam piersią obie dziewczyny, Martynkę krócej, jakoś 7 mc, Pati pond rok. Teraz też bym chciała, ale jak będzie jakiś kłopot właśnie typu kolki, albo małe przybieranie na wadze to nic na siłę.
Ja dzisiaj mam wizytę, ale jak mówiłam pewnie bez usg. Niestety z wyników badań wynika, że mam zapalenie dróg moczowych więc czeka mnie antybiotyk, mam też niskie żelazo więc będę musiała brać leki. Położna mnie dziś zważy i czuje, że trochę jest.
Dziś pierwszy raz zwymiotowałam....Wczoraj wieczorem nagle straciłam moc, zaczęłam mega bolećmnie głowa i mega mdłości (ale tortille zjadłam ). Rano wstałam, było ok, wróciłam z przedszkola i poszło, nagle...i od razu po tym zachciało mi się jeść...Teraz jest ok, spać mi się chce, ale do tego już przywykłam.
Miałam też sen. Śnił mi się chłopiec, mój synek i gondola do której się nie mieścił hahahaha A synek zwał się Julian Był taki śliczny )))
Powaznie trzeba placic za wszytskie badania w Polsce jak jestes w ciazy???Dziewczynki.
zaprowadziłam Justę do przedszkola , poszłam do internisty i ..... ?
dał mi skierowanie na wszystkie wymienione przez ginekologa badania za wyjątkiem gr krwi i HIV. te dwa badania będę musiała zrobić na swój koszt . Jej jaka ulga zamiast zapłacić 192 zł zapłacę 62 zł. I to mi się podoba choć jeszcze bardziej by mi się podobało jakbym nic nie płaciła. Kobiety w ciąży powinny mieć odgórnie badania za darmo.
Co do karmienia. Chciałabym piersią ale zobaczymy jak będzie . Przy Justynie miałam mało pokarmu, część ściagałam co się dało , bo mała miała za słabe ssanie a jak była jeszcze głodna to jej dorabiałam sztucznego. i Tak było do ukończenia przez nią roku i 2 miesięcy .
Powaznie trzeba placic za wszytskie badania w Polsce jak jestes w ciazy???Dziewczynki.
zaprowadziłam Justę do przedszkola , poszłam do internisty i ..... ?
dał mi skierowanie na wszystkie wymienione przez ginekologa badania za wyjątkiem gr krwi i HIV. te dwa badania będę musiała zrobić na swój koszt . Jej jaka ulga zamiast zapłacić 192 zł zapłacę 62 zł. I to mi się podoba choć jeszcze bardziej by mi się podobało jakbym nic nie płaciła. Kobiety w ciąży powinny mieć odgórnie badania za darmo.
Co do karmienia. Chciałabym piersią ale zobaczymy jak będzie . Przy Justynie miałam mało pokarmu, część ściagałam co się dało , bo mała miała za słabe ssanie a jak była jeszcze głodna to jej dorabiałam sztucznego. i Tak było do ukończenia przez nią roku i 2 miesięcy .
SuperJa już po dzidzia w macicy ma 8mm i żyje bo jest przepływ krwi ale serduszka jeszcze nie słyszałam. Ale póki co wsZystko na dobrej drodze kamień z serca uff