Tajchi
Fanka BB :)
1.2 do przodu na wadze a to 7-8 tydzien dopiero
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O super zaraz zagladne na ich stronę.Hej
Mi w LUXMED zaoferowali pakiet roczny chyba za 700zl wszytskie badania podstawowe cytologia usg piersi morfologia mocz itp.chyba 8 podstawowych lekarzy i chodzisz tam kiedy chcesz, biorac pod uwage ze zawsze jak jestem w Pl, robie sobie przeglad i wydaje wiecej niz za ten pakiet by mi wyszlo..zerknij sobie na ich oferte maja rozne i w roznych cenach.
Dla przykladu teraz na usg ginekologiczne, usg piersi i dermatologa zaplacilam 450zl a wszyscy Ci lekarze byli w tym pakiecie...
Bedzie dobrze
Nie moge sluchac juz na temat tej ustawy aborcyjnej.Boze jakie oni rzeczy wygadują to mam ochote rzucic kawa w telewizor wrrr
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja sie nie waże bo zepsuje sobie dzien)1.2 do przodu na wadze a to 7-8 tydzien dopiero
To do mnie?? Jak tak to nie wiem o co chodziIdę na 16.00 i boję się okrutnie
Magda, slyszalas o neurofeedbacku? Poczytaj o tym. Może to jakaś alternatywa.
Kurde dobrze robisz, ja tez schowam wage
Mój lekarz w Polsce i tutaj również zawsze zapisuję tydz zaczęty a nie skończony czyli 10t2d to 11tc. Ogólnie jest tak przyjęte. Nawet wszystkie apki ciążowe tak samo pokazują. To jest moja 3 ciąża i w każdej jest tak samo.
Tak wpisz w Google na początek. Tą metodą leczy się m.in adhd u dzieci. Sprawdza się w nerwicy. Dużo jest na ten temat w necie.