reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
To ja jestem majowa, więc duze liczyć bym teraz nie musiala. Hihi, Mniej wiecej tak samo jak my :)

A z którego maja jesteś?

Daj znac jak tam po, my tu czekamy[emoji4]

Ahh uwielbiam koperek [emoji7] napiszesz mi przepis? Kiedys jadlam koperkowa i mi strasznie smakowala ale sama nigdy nie robilam

Mi sie bardzo podobaja biale meble do pokoju dziecięcego [emoji7] tylko ze mam maly dylemat bo sypialnie mam cala w czerni i nie bedzie mi pasowało [emoji8]

No właśnie my mamy meble brązowe takie jasne i zastanawiam się czy białe łóżeczko i ewentualnie przewijak będzie pasować?

Ciekawe jak tam Pauli_ne

Ja mam ochotę na kopytka, takie z bułką tartą na masełku

Obejrzałam wszystkie filmiki jakie się tylko dało i coraz bardziej mi się chustowanie podoba. Zastanawia mnie tylko czy nie bedzie za ciepło na chustę?

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooooo ale mi pomysł dałaś! Zrobię jutro kopytka [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny. Wczoraj byłam na wizycie. Mam juz zalozoną kartę ciąży i termin na 1 maja :) Serduszko biło, z fasolką wszystko w porządku.

Gratuluję!

Mój usiadł dopiero mając 10,5 miesiąca.
Nosidło super, ale dopiero dla dziecka, które samo siada.

A jeśli to nosidło ergonomiczne. Ergobaby ma specjalną wkładkę dla noworodka i na filmiku widziałam że dziecko jest w prawidłowej pozycji żabki.

A z którego maja jesteś?

No właśnie my mamy meble brązowe takie jasne i zastanawiam się czy białe łóżeczko i ewentualnie przewijak będzie pasować?

Ooooo ale mi pomysł dałaś! Zrobię jutro kopytka [emoji2]

Ja wlasnie tez sie zastanawialam. Ale nawet nie bedzie pasowac to trudno, pozniej chce pokoik w bieli wiec glupio dwa razy kupować
Ciekawe jak tam Pauli_ne

Ja mam ochotę na kopytka, takie z bułką tartą na masełku

Obejrzałam wszystkie filmiki jakie się tylko dało i coraz bardziej mi się chustowanie podoba. Zastanawia mnie tylko czy nie bedzie za ciepło na chustę?

Ja? Czemu ja ?

Update ode mnie: No wiec karta ciazy zalozona ;-) serducho pikalo jak szalone! 1.20cm.. Na co moja gin stwierdzila, ze kruszynka sie nie zapowiada<3 nudnosci - ponoc moge sie spodziewac, ze szybko lepiej nie bedzie ;-) niestety, przypaletala sie grzybica wiec przepisala globulki. O dziwo nawet tarczyca wspolpracuje i tsh spadlo do 0.7 ;) kolejna wizyta 26.10. A 03.11 prenatalne.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Update ode mnie: No wiec karta ciazy zalozona ;-) serducho pikalo jak szalone! 1.20cm.. Na co moja gin stwierdzila, ze kruszynka sie nie zapowiada<3 nudnosci - ponoc moge sie spodziewac, ze szybko lepiej nie bedzie ;-) niestety, przypaletala sie grzybica wiec przepisala globulki. O dziwo nawet tarczyca wspolpracuje i tsh spadlo do 0.7 ;) kolejna wizyta 26.10. A 03.11 prenatalne.

Gratuluję [emoji16] super

reklama

Super [emoji2]

Bo mi się pomyliło, że dzisiaj masz wizytę [emoji57]

Idę spać, bo ledwie co na oczy patrzę. Dobranoc [emoji8]

Do góry